Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Biserica catolica aproba aplicatia iPhone pentru spovedanie virtuala


Biserica catolica a aprobat o aplicatie care permite utilizatorilor sa-si marturiseasca pacatele fara a fi nevoiti sa mearga la biserica. Confesiune: O aplicatie romano-catolica ofera fanilor lui Iisus un profil personal bazat pe varsta, sex, job si stare civila ajutandu-i, in acelasi timp, sa se descurce cu problemele pamantesti.

Aplicatia de 1.4 euro reprezinta un pas catre biserica pentru aceia care nu au ajuns de mult timp la un preot, fiind mai degraba un inlocuitor pentru Duhul Sfant... Atunci cand se spovedesc virtual, credinciosii pot alege dintr-o lista de pacate sau pot adauga unele noi, alegand din sapte acte diferite de cainta. Mai important, aplicatia este compatibila cu display-ul retina al telefonului iPhone.

Un purtator de cuvant de la Conferinta Episcopilor catolici din Anglia si Tara Galilor a declarat pentru BBC ca aplicatia este ''un instrument util pentru a ajuta oamenii sa se pregateasca pentru Sacaramentul Reconcilierii". Biserica crede in imbratisarea noilor tehnologii si aceasta aplicatie va ajuta oamenii sa se spovedeasca.''

Este prima daca cand biserica aproba o aplicatie, care este parte din politica Papei pentru ''a-si face simtita prezenta in lumea digitala''.

Credem totusi ca Buddy Christ (din imagine) va avea o sansa mai mare de a aduce credinta in secolul 21.

 

Buddy-Christ_w500

Cele mai citite

Error: No articles to display