HP Pre 3

Beneficiaza de caracteristici uimitoare, dar este Pre 3 mai bun decat predecesorii sai? Touchpad de la HP s-ar putea sa fi atras intreaga atentie, dar Pre 3 este centrul sperantelor gigantului calculatoarelor pentru a lovi in spatiul smartphone-urilor. Inca o data, HP a decis sa spuna la revedere numelui Palm, dar telefonul mobil Pre 3 vine cu o multime de caracteristici criminale care sa ne incante.

Ecranul este de 3.6 inch cu rezolutie 800x480. Ceea ce face cu adevarat interesant telefonul mobil Pre 3 este procesorul sau Qualcomm de 1.4GHz. Bine, nu e dual-core, dar este o imbunatatire semnificativa fata de telefonul Pre 2 cu procesor de 1GHz.

In plus, vei gasi o camera de 5 megapixeli care poate realiza capturi video HD cu hotspot smarts mobile pentru a imparti conexiunea 3G cu amicii tai. Spatiul de stocare este intre 8GB si 16 GB in functie de modelul ales, iar Wi-Fi, HSDPA, Bluetooth 2.1 si faimoasa tastatura glisanta portret vin standard.

Poti folosi Pre 3 cu noul Touchpad multumita tehnologiei Touchstone. Schimbul de adrese web si chiar raspunsul la apelurile de pe telefonul Pre 3 pe tableta este ceea ce ii adauga un plus elegant.

Ssitemul de operare webOS 2.2 vine standard si daca doresti cea mai recenta versiune a sistemului de operare, acest smartphone este potrivit pentru tine. Palm spune ca originalele Pres si Pixis nu vor primi o actualizare. HP nu da nici de data asta detalii referitoare la pret sau la data lansarii, spunand ca toate acestea vor fi dezvaluite la vara.

 

hp-pre-3_w500

Cele mai citite