Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

ELKOTech distribuie LSI

ELKOTech Romania anunta distributia de sisteme complexe de stocare a datelor LSI. Colaborarea dintre ELKO Grupa AS, grup din care face parte si ELKOTech Romania, si LSI a inceput in anul 2006 prin semnarea unui contract de distributie pentru sisteme LSI RAID. Contractul semnat astazi largeste portofoliul de produse LSI distribuit de ELKO Grupa AS.

''Ca urmare a cresterii vanzarilor controller-elor LSI RAID cu 50% in 2010, comparativ cu anul trecut, calitatii crescute si preturilor atractive, includerea noilor sisteme de stocare in portofoliul de produse ELKO reprezinta un pas important si benefic pentru ambele companii. ELKO apreciaza extinderea colaborarii, LSI oferind acum clientilor din Romania, Rusia, Ucraina si Tarile Baltice sisteme profesionale de stocare de date'', a precizat Alexander Orlov, ELKO Grupa AS Distribution Manager.

''Romania devine o piata din ce in ce mai matura, iar cererea de echipamente de calitate si performante este intr-o continua crestere. LSI este unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de stocare a datelor, produsele create fiind recunoscute la nivel international ca fiind performante, fiabile si avand un pret accesibil'', a declarat Mircea Ciucur, Director general ELKOTech Romania.

''Una dintre cele mai bune solutii LSI este CTS2600 6GB/s SAS. Produsul este dedicat companiilor mici si mijlocii si reprezinta solutia optima pentru urmatoarea generatie de echipamente de stocare externe de cea mai buna calitate. Acest produs este deja accesibil utilizatorilor din Romania'', a completat Mircea Ciucur.

Familia de componente de stocare externe CTS 2600 permite crearea de configuratii flexibile si ofera tehnologie de ultima generatie 6Gb/s SAS. CTS2600 are un cost de achizitie initial si de expansiune redus si ofera o flexibilitate extinsa.

Veniturile LSI au atins in T4 2010 pragul de 664 milioane $, inregistrandu-se o crestere de 4% comparativ cu rezultatele obtinute in T4 2009. Veniturile pe tot anul trecut au fost de 2,6 miliarde $.

 

Elkotech distribuie LSI

Cele mai citite

Error: No articles to display