Samsung Galaxy S2: Caracteristici

Chiar daca videoclipul oficial spune ca Samsung Galaxy S2 va fi dezvaluit la Mobile World Congress duminica, pe 13 februarie, un site de telefoane mobile din Marea Britanie a postat o lista completa cu detalii despre Galaxy S2 alaturi de optiunea pentru precomanda.

Fanii Samsung ar trebui sa se astepte la un procesor dual-core Orion 1.2GHz, ecran Super AMOLED Plus de 4.3 inch, Bluetooth 3.0, 1GB RAM si camera de 8 megapixeli cu flash LED si inregistrare video 1080p (precum si o camera ca caracteristici inferioare in partea din fata, pentru apeluri video). S2 este dotat cu sistem de operare Android 2.3 Gingerbread.

De asemenea, Samsung Galaxy S2 beneficiaza de acceasi tehnologie NFC (near field communication),  pe care o gasim in prezent la Google Nexus S, care va permite telefoanelor mobile viitoare sa fie utilizate pentru a face plati si transferuri de bani.

Tehnologia Super AMOLED Plus este noua generatie de ecrane AMOLED de la Samsung, care sunt responsabile de culorile vibrante pe care le gasim la Nexus S si actualul Galaxy S. Noile ecrane ''Plus'' Super AMOLEDfac contrastul mai clar si sunt usor de utilizat in lumina soarelui, dupa cum declara Samsung.

Samsung galaxy s2

Cele mai citite