Samsung Galaxy S 2 sau GT-i9100

Samsung a anuntat astazi lansarea modelului Galaxy S II (Model: GT-I9100), un smartphone ultra rapid, cu un procesor dual-core, ce imbina caracteristici incredibile cu un design elegant si foarte subtire (8,49mm). Samsung Galaxy S II utilizeaza Android 2.3 (denumit ''Gingerbread''), cea mai noua si mai rapida versiune a celui mai popular sistem de operare (OS) mobil din lume. Dispozitivul incorporeaza cele 4 noi hub-uri exclusive de continut si de divertisment ale Samsung, oferind acces instantaneu la muzica, jocuri, reviste si retele sociale.

''In 2011 ducem leadership-ul Samsung in ceea ce priveste Viteza, Ecranul si Continutul la un nou nivel'', declara JK Shin, President and Head of Samsung's Mobile Communications Business. „Cu Galaxy II, Samsung doreste sa stabileasca noi standarde ce vizeaza calitatea imaginii pe mobil, performante nemaiintalnite si designul extrem de subtire.''

Samsung Galaxy S II

''GALAXY S II reprezinta evolutia fireasca a Galaxy S. Urmand succesul fenomenal al primului Galaxy S, suntem mandri sa dezvaluim cel mai performant smartphone de pana acum. Utilizatorii nu mai au de ce sa se limiteze – Galaxy S II le permite sa puna in aplicare notiunea de Smart Life.''

''Suntem bucurosi ca Samsung lanseaza un nou dispozitiv bazat pe Android, ajutand astfel la largirea ecosistemului Android'', spune Andy Rubin, Vice-presedinte in cadrul Google.

Viteza Dual-Core

Prin intermediul procesorului dual-core si al conectivitatii wireless avansate (HSPA+ 21), Galaxy S II dispune atat de viteza, cat si de puterea de a oferi o performanta mobila de neegalat. Procesorul dual-core permite navigare web rapida, multi-tasking comparabil cu cel cu care te-ai obisnuit utilizand PC-ul, calitate grafica superioara si o interfata 3D cu raspuns rapid, toate acestea pe ecranul extreme de larg al smartphone-ului. Performata superioara 3D face ca redarea jocurilor si a filmelor sa fie incredibil de rapida si fluent.

Samsung Galaxy S II - Jocuri

Conectivitatea ultra rapida HSPA+21 mareste considerabil viteza de download mobil, in timp ce BlueTooth 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.

Samsung GALAXY S II este echipat cu o camera ce permite realizarea de fotografii de 8MP si de filme full HD de 1080p. Datorita tehnologiei patentate AllShare, utilizatorii pot capta, crea iar apoi impartasi cu mare usurinta experientele proprii.

Experienta vizuala nemaiintalnita

GALAXY II a fost echipat cu display-ul extrem de clar Super AMOLED Plus de la Samsung, cel mai avansat display mobil creat vreodata. Afisand un nou standard in ceea ce priveste calitatea imaginii pe mobil, Super AMOLED Plus prezinta cea mai larga gama de culori, cel mai bun ratio de contrast si claritate fara egal. Utilizand tehnologia de afisare RealStripe, Super AMOLED Plus ajuta ochiul uman sa vada imagini mult mai clare si mai detaliate decat a fost obisnuit pana in momentul de fata. Cu un unghi de vizualizare mai larg si o vizibilitate marita atunci cand te afli afara, Samsung GALAXY S II ofera o experienta vizuala mult mai vibranta, prin comparatie cu oricare alt dispozitiv mobil.

Samsung Galaxy S II TV

Chiar daca ofera vizualizare fara egal, display-ul inovativ Super AMOLED Plus nu compromite performantele bateriei. Reducerea semnificativa a consumului de energie, prin comparatie cu consumul generat de ecranele Super AMOLED obisnuite, permit diminuarea greutatii telefonului fata de dispozitive cu display-uri de dimensiuni similare.

Solutii mobile pentru companii

Samsung a introdus o noua gama de solutii mobile pentru companii, extinzand astfel capabilitatile legate de business ale Samsung Galaxy S II si ajutand clientii business sa doteze o forta de munca mobila flexibila si conectata in permanenta. Samsung a incheiat un parteneriat cu liderii industriei IT pentru a crea si integra lui Galaxy S II cele mai eficiente solutii pentru companii, rafinand OS Android Gingerbread si acordand o atentie speciala securizarii datelor si a retelei. Aceste solutii includ servicii imbunatatite de conferinta si de conectivitate de la Cisco, cea mai cuprinzatoare implementare mobila a Microsoft Exchange ActiveSync si remote device management securizat de la Sybase.

O noua lume a divertismentului si a interactiunii

Samsung a selectat Galaxy S II ca fiind modelul premium prin intermediul caruia sa lanseze Samsung Hubs – aplicatii mobile integrate, create pentru a veni in intampinarea fiecarui aspect al vietii utilizatorilor. Prin intermediul Samsung Hubs, Galaxy S II ofera o colectie bogata de carti, reviste, jocuri mobile avansate si acces la retelele sociale.

Social Hub Premium: Viitorul comunicarii – posibilitatea de a vorbi cu oricine, oricum, dintr-un singur loc – lista de contacte. Istoricul apelurilor, statusul IM si actualizarile primite de la retelele sociale sunt disponibile la o atingere. Prin intermediul acestui serviciu, pot fi accesate toate tipurile de mesaje (push e-mail, text, VM si SNS), carora li se poate raspunde direct, fara a recurge la aplicatii separate. Interfata functioneaza cu adevarat ca un hub pentru intreaga viata sociala a utilizatorului.

Reader's Hub: Utilizatorii pot avea la indemana o uriasa colectie de carti, reviste si ziare, oriunde s-ar afla, si le pot accesa prin intermediul ecranului de 8,9 inch, de marimea unei carti reale. Prin intermediul parteneriatelor strategice, Samsung's Reader's Hub ofera peste 2,2 milioane de carti si romane, 2000 de ziare locale si globale scrise in 49 de limbi si 2300 de reviste dintre cele mai populare, scrise in 22 de limbi.

Game Hub: Cel mai usor mod de a descarca si a accesa jocuri mobile de top. Cu ajutorul senzorului giroscopic cu 3 axe, GALAXY S II dezvaluie o lume a posibilitatilor de gaming nelimitate. Utilizatorii pot descarca si incerca gratuit titluri premium de la parteneri precum Gameloft, sau pot accesa Social Network Games (SNG) incluzand We Rule si We City de la ngmoco.

Music Hub: Utilizatorii pot transforma Galaxy S II intr-un un jukebox personal, avand posibilitatea de a accesa peste 12 milioane de melodii, oferite de 7Digital. Descopera noutatile din top-uri, cauta muzica favorita, urmareste criticile muzicale, bucura-te de preview-uri si descarca direct pe Samsung GALAXY S II.

Samsung GALAXY S II ofera clientilor mai multe optiuni in personalizarea experientei lor. Samsung a introdus Live Panel, un serviciu care reuneste in timp real continutul web si pe cel al aplicatiilor intr-un singur homescreen personalizabil. Utilizatorii pot crea ei insisi lay-out-ul Live Panel, serviciilor online si al aplicatii mobile care sa apara pe ecran. Feed-urile SNS, informatiile si multe alte aplicatii pot fi incorporate si accesate instantaneu, prin intermediul lay-out-ului asemanator unei reviste. .

Datorita tehnologiei imbunatatite de recunoastere a vocii, utilizatorilor vor avea mai mult control si un nivel de interactivitate mai mare ca niciodata. De la pornirea aplicatiilor la verificarea mesageriei, social media sau a e-mail-ului si pana la gestionarea apelurilor, Samsung Voice Solution va recunoaste vocea si o va converti la text. Și vice versa. Aplicatia Customized Voice Translation transforma Galaxy S II intr-un companion perfect de drum, prin capacitatea de a traduce voce sau text in si dintr-o serie de limbi: la simpla rostire a unui cuvant sau a unei fraze, telefonul va face instantaneu traducerea.

Pentru o gestionare usoara si rapida a dispozitivului, Samsung a introdus Kies Air. Aceasta functie permite utilizatorilor sa gestioneze continutul smartphone-ului cu ajutorul PC-ului, prin intermediul conexiunilor Wi-Fi. Direct din web browserul PC-ului se pot trimite mesaje, verifica apeluri pierdute, asculta melodii si downloada fotografii realizate cu ajutorul camerei incorporate. Pentru un plus de conectivitate, WiFi Direct ii permite lui Galaxy S II sa se conecteze la PC-uri si imprimante dotate cu conectivitate wireless fara a avea nevoie de puncte de acces wireless. In functie de cerintele pietei, GALAXY S II poate include tehnologia Near Field Communication (NFC) ce ofera posibilitatea accesarii serviciilor mobile de plata.

 

Network

GSM 850/900/1800/1900

HSPA+ 21 850/900/1900/2100

OS

Android 2.3 Gingerbread

Display

4.27’‘ WVGA (480x800) Super AMOLED Plus

Processor

( BB& AP ) 

1 GHz Dual Core Application Processor 

Camera

Main(Rear): 8.0-Mega Pixel Camera AF with LED Flash

Front: 2.0-Mega Pixel Camera

Single Shot, Beauty Shot, , Panorama Shot, Smile Shot, Action Shot, Cartoon Shot

Video

Codec : MPEG4/ H.264/ H.263/ DivX VC-1

Playback : FULL HD(1080p)@30fps

Recording : FULL HD(1080p)@30fp

Audio

MP3, AAC, AAC+, eACC+

3.5mm Ear Jack & Speaker, Stereo FM Radio with RDS, Voice Recorder

Hub

Social Hub

- Integrated Contacts, Integrated Calendar, Unified Inbox

- Premium: SNS push notification, Push Email & Push IM

- Basic: POP3/IMAP Email & IM

(* Availability of Social Hub differs by country and mobile operator)

Music Hub

Readers Hub

Game Hub

Enterprise Solutions 

Microsoft Exchange ActiveSync The comprehensive mobile implementation of Exchange ActiveSync, which provides the most policies and restrictions support among Android ActiveSync clients, along with e-mail, calendar, contacts and tasks synchronization with a Microsoft Exchange Server 

On Device Encryption – A security solution that enables the protection of mobile data without the need to sacrifice speed and functionality. Superior performance can also be achieved when incorporated with Sybase Afaria Mobile Device Management and Microsoft Exchange ActiveSync, both of which complement the encryption support with their own mechanisms. 

Cisco AnyConnect Virtual Private Network – provide reliable and easy-to-deploy encrypted network connectivity for mobile workers everywhere for business email, virtual desktop, and other Android apps, AnyConnect enables business-critical application connectivity 

Sybase Afaria Mobile Device Management – provides the comprehensive capabilities that IT requires to allow mobile workers access to enterprise assets using the device of their choice.  IT can now confidently extend corporate security policies to the Android platform, allowing for the adoption of both personally-owned or corporate owned Galaxy S II.

Cisco WebEx – the workforce will be able to stay connected to important meetings wherever they are while using Samsung Galaxy devices; users can view shared desktops, browsers, applications and documents with live annotations.

Cisco Mobile – a VoIP solutions allowing the workforce to make and receive calls over Wi-Fi using an Android interface, providing significant cost-efficiencies for an international workforce

Value-added Features

Android Market

Adobe Flash 10.1 support

Samsung TouchWiz

QuickType by SWYPE

Document Viewer / Editor

Android Brower, RSS Reader

Exchange ActiveSync

Google MapsTM with Latitude, Places, Navigation (beta)

A-GPS

Google Voice SearchTM

Lost Phone Management

Connectivity

Bluetooth® technology v 3.0 + HS

USB 2.0

Wi-Fi 802.11 (a/b/g/n), WiFi Direct

NFC Connectivity (Optional)

MHL

DLNA (AllShare)

Sensor

Accelerometer, Light, Digital Compass, Proximity, Gyroscope sensor,

Memory

16/32GB + microSD (up to 32GB)

Size

125.3 x 66.1 x 8.49mm, 116g

Battery

1650mAh

Cele mai citite