HTC ChaCha si HTC Salsa vor avea Android 2.4

HTC anunta astazi doua telefoane noi, construite integral pentru experienta retelelor sociale, care combina simplitatea si usurinta de folosire a interfetei HTC Sense cu puterea asociata Facebook. Elemente importante ale portofoliului extins cu sase noi sisteme HTC Sense anuntate in cadrul Mobile World Congress, HTC ChaCha si HTC Salsa sunt dotate cu buton dedicat retelei Facebook prin care se ofera acces imediat la principalele functii ale serviciilor Facebook, integrate experientei HTC Sense.

Butonul dedicat Facebook disponibil atat pe HTC ChaCha cat si pe HTC Salsa, devine activ contextual, fiind iluminat de fiecare data cand apare ocazia de a partaja continut sau actualizari de status pe Facebook. Printr-o singura apasare de buton, se poate actualiza status-ul, se poate incarca o fotografie sau partaja un link, se poate face ''check-in'' in localurile preferate, sau iti poti anunta prietenii ce melodie asculti. Spre exemplu, utilizatorul poate alege o fotografie a prietenilor memorata pe telefon si o poate uploada pe Facebook printr-o singura apasare de buton. La fel de simplu, utilizatorul poate anunta pe Wall-ul propriu ce melodie asculta prin simpla apasare a butonului dedicat Facebook chiar in timp ce asculta melodia respectiva.

HTC ChaCha si HTC Salsa

Noile telefoane vor avea preinstalat Android 2.4 si vor oferi cea mai noua versiune a HTC Sense pentru integrarea Facebook din toate perspectivele experientei HTC Sense. In momentul initierii unui apel, ecranul din care se formeaza numarul afiseaza statusul prietenului si fotografii ale acestuia, mai mult, chiar esti anuntat daca se apropie ziua de nastere a acestuia. Aceleasi actualizari sunt afisate in momentul in care esti apelat de un prieten cu care esti conectat si pe Facebook. Poti folosi, de asemenea, contactele salvate in telefon pentru conectarea cu acestea si pe Facebook sau poti personaliza telefonul cu alte widget-uri Facebook.

Prin intermediul Facebook Chat si Mail, telefoanele HTC ChaCha si HTC Salsa usureaza conectarea cu prietenii. Mesajele si conversatiile Facebook sunt integrate in telefon si apar in cadrul inbox-ului de mesaje si mail, alaturi de conversatiile traditionale.

Ramai in legatura cu prietenii prin smartphone-ul de generatie Facebook – HTC ChaCha

Smartphone-ul HTC ChaCha a fost conceput pentru a oferi o experienta cursiva celor activi in social media prin permiterea conectarii cu prietenii oricand si oriunde. Designul unic plaseaza tastatura completa QWERTY la un unghi suficient de mare incat tastarea sa fie mult mai simpla si mai comoda. Cu ajutorul celor doua camere ale smartphone-ului HTC ChaCha, cea de 5 MP cu autofocus plasata pe partea din spate a telefonului si cea frontala care filmeaza la calitate VGA, utilizatorii pot inregistra momentele speciale high definition sau stabili video conferinte cu prietenii. ChaCha aduce internetul la indemana prin ecranul touchscreen de 2,6 inch, rezolutie 480 x 320 pixeli si format landscape.

 

HTC ChaCha

 

Prietenii tai de pe Facebook nu au fost niciodata mai aproape – HTC Salsa

Smartphone-ul HTC Salsa ofera aceeasi integrare complexa a Facebook precum HTC ChaCha si asigura o experienta rapida si de inalta performanta. Camera foto de 5 MP inregistreaza momentele speciale prin fotografii sau clipuri video high-definition, pe care utilizatorii le pot partaja cu prietenii pe ecranul touchscreen generos de 3,4 inch si 480 x 420 pixeli. Totodata pot incarca poze pe Facebook printr-o singura atingere de buton. Pentru conversatii mobile fata-in-fata, camera frontala VGA permite initierea de conferinte video.

 

HTC Salsa

 

HTC ChaCha si HTC Salsa vor fi disponibile utilizatorilor la nivel global incepand cu trimestrul al doilea al acestui an. In Romania...

Cele mai citite