HTC Desire S, HTC Wildfire S si HTC Incredible S

HTC lanseaza astazi trei noi versiuni ale celor mai populare si avansate smartphone-uri – HTC Desire S, HTC Wildfire S si HTC Incredible S. Noile smartphone-uri subliniaza inca o data dedicarea HTC pentru extinderea pietei de terminale inteligente avansate. Fiecare telefon include HTC Sense, experienta unica orientata exclusiv spre utilizator, prin care acestia sunt plasati in centrul atentiei, iar telefoanele functioneaza intr-un mod mai simplu si mai natural.

HTC Desire S

Ca succesor al modelului atat de popular si de premiat HTC Desire, noul HTC Desire S imbina designul special cu puterea si viteza. Inspirat de carcasa de aluminiu a modelului HTC Legend, HTC Desire S este sculptat si el dintr-un singur bloc de aluminiu, element care confera rezistenta, dar si o senzatie naturala la atingere. Telefonul este dotat cu noul procesor Qualcomm 8255 Snapdragon de 1 GHz, care ofera performanta si viteza, cele doua camere foto plasate frontal si pe partea din spate a telefonului) ofera suport pentru inregistrarea video High Definition, iar ecranul WVGA de 3,7 inch afiseaza multimedia in conditii excelente.

HTC Desire S

 

HTC Wildfire S

Urmasul popularului HTC Wildfire, noul HTC Wildfire S este un telefon accesibil, compact, care ofera o experienta complexa specifica unui smartphone avansat. Terminalul permite utilizatorilor sa intretina si sa construiasca relatiile si prieteniile prin intermediul retelelor de socializare precum Facebook, dar si prin apelurile de voce sau mesageria text. Poti sa marchezi imediat prietenii in diferite poze inainte de a le uploada pe Facebook, sau, printr-o simpla apasare de buton, poti sa partajezi cele mai recente descoperiri din Android Market.

HTC Wildfire S este unul dintre cele mai compacte telefoane HTC din toate timpurile, cu dimensiuni de numai 10,13 cm lungime, 5,94 latime si un ecran HVGA care masoara 3,2 inch.

Utilizatorii isi pot sarbatori individualitatea si alege dintr-o paleta larga de culori pentru acest model, intre care rosu, negru si alb. Ecranul de start este complet personalizabil prin diferite aplicatii, widget-uri si continut, iar camera foto de 5 MP cu autofocus, slotul microSD si suportul pentru o gama larga de formate audio si video fac din acest telefon un player multimedia care isi poate gasi cu usurinta locul in orice buzunar.

HTC Wildfire S

 

HTC Incredible S

Smartphone-ul HTC Incredible S combina designul deosebit cu o experienta mobila premium destinata celor care vor sa iasa in evidenta. HTC Incredible S demonstreaza ca prin colaborarea stransa dintre ingineri si designeri se poate ridica din nou stacheta in materie de design, liniile de design ale terminalului subliniind componentele hardware din interior. Inregistrarea si vizionarea continutului High Definition sunt mai simple decat oricand, iar ecranul WVGA Super LCD de 4 inch si sunetul stereo asigura o experienta cinematica direct ''in palma'' utilizatorului.

Smartphone-ul HTC Incredible S captureaza imagini de calitate prin camera de 8 MP cu dual flash si poate transmite cu usurinta continutul multimedia poze, muzica sau clipuri video) catre un televizor, prin intermediul tehnologiei DLNA. Datorita camerei frontale si functiei de apel video, HTC Incredible S permite utilizatorilor sa comunice fata-in-fata cu prietenii.

HTC Incredible S

 

Smartphone-urile HTC Desire S, HTC Wildfire S si HTC Incredible S vor fi disponibile pe scara larga pe principalele piete din Europa si Asia incepand cu trimestrul al doilea al acestui an. In Romania...

Cele mai citite