OCZ lanseaza Fatal1ty 750 Watt

OCZ este dedicata producerii de surse performante, iar noua varianta de 750W este construita in colaborare cu Johnathan "Fatal1ty" Wendel, campion mondial de 12 ori. „Am lucrat cu OCZ la noua sursa modulara Fatal1ty 750W pt a oferi putere si forta PC-ului meu. Am nevoie sa castig!" a declarat Johnathan „Fatal1ty" Wendel. Beneficiind de modularitate pt cabluri, cu efect in eficienta circularii aerului, Fatal1ty 750W produce un curent stabil si eficient, iar conectorii unici si „prietenosi" promoveaza flexibilitate si o mai buna organizare in interiorul carcasei. LED-urile rosii ii adauga stil, facand din Fatal1ty 750W sursa ideala pt jucatorii impatimiti care isi doresc un PC cu posibilitate de functionare non-stop. Adiacent, sursele Fatal1ty 750W sunt concepute sa lucreze la temperaturi ridicate, de pana la 45C.

Fatal1ty 750W beneficiaza de o distributie eficienta a puterii, de un ventiator de 135mm cu zgomot de functionare inaudibil si de o plaja de conectori pt multiple hard-uri si placi video. Sursa este certificata 80-Plus Bronze, convertind pana la 85% curent AC in DC, la grade normale de incarcare.

Compatibila cu ultimele specificatii ATX12V si EPS12V, Fatal1ty 750W incape intr-o mare varietate de carcase si vine asigurata de o garantie de 5 ani.

ocz_logo

Cele mai citite