Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Crysis 2 Multiplayer DEMO din 1 Martie

A venit timpul ca posesorii de PC sa incerce modul multiplayer al jocului Crysis 2. Disponibil pentru download pe site-ul oficial si alte site-uri partenere din data de 1 martie, Crysis 2 Multiplayer Demo va include 2 harti si 2 moduri care sa ofere cateva ore pline de actiune si distractie. De asemenea, in acest DEMO, jucatorii vor putea testa costumul Nanosuit care le va permite sa fie mai puternici, invizibili sau mai rapizi.

Jucatorii se vor intrece in meciuri de 6 vs.6 pe 2 harti, ce infatiseaza un Manhattan macinat de razboi; Skyline, plasat pe acoperisurile zgarie norilor si Pier 17, o harta cu putine locuri de acoperire. Cele doua moduri introduse sunt "Team Instant Action", care pune 2 echipe una impotriva celeilalte, astfel incat cea cu cele mai multe puncte la final sa castige si "Crash Site", unde jucatorii se vor lupta pentru a detine controlul asupra unor puncte cheie.

Crysis 2 va fi lansat concomitent pentru platformele Windows PC, PlayStation 3 si Xbox 360 pe data de 25 Martie in Europa.

 

crysis2

 

Discutati pe FORUM.

Cele mai citite

Error: No articles to display