Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Garmin dezl - GPS pentru camioane

Garmin a lansat seria dezl, o noua gama de GPS-uri Garmin, create special pentru industria camioanelor over-the-road. dezl dispune de un display de 5 inch, difuzor incorporat si ofera o serie de optiuni user-friendly, inclusiv puncte de interes (POI) specifice pentru camioane, prin intermediul The National Truck & Trailer Services (NTTS) Breakdown Directory, istoricul orelor, consumului de carburant si al kilometrajului, limite de viteza pentru camioane si planificare avansata a navigarii si a traseelor, calculate cu ajutorul tehnologiei Garmin's nuRoute.

''dezl a fost creat pentru a satisface necesitatile navigarii din industria camioanelor'', a declarat Dan Bartel, vicepresedinte al diviziei de vanzari globale in cadrul Garmin. ''Indeajuns de mare pentru ca detaliile ecranului sa fie corect vizualizate si cu un difuzor destul de puternic pentru a fi auzit in mediul zgomotos specific camioanelor, dezl contine o serie de optiuni preinstalate, speciale pentru camioane, care pot ajuta utilizatorii sa economiseasca timp, bani si combustibil, dispozitivul imbinand, astfel, practicabilitatea cu comoditatea.''

Garmin dezl560LMT

Seria dezl cuprinde doua modele: dezl 560LT, un model cu date de trafic disponibile pe viata, care anunta utilizatorii cu privire la blocajele din trafic si lucrarile rutiere, sugerand rute alternative pentru evitarea acestora; dezl 560LMT beneficiaza de actualizari nelimitate ale hartilor, permitand utilizatorilor sa descarce cele mai recente harti si puncte de interes de pana la 4 ori pe an.

Planificare mai sigura si mai inteligenta a traseului, direct din cabina

• Dotat cu harti detaliate, ce ofera indicatii precise si citire cu voce tare a numelor de strazi, dispozitivele dezl ofera o functie de planificare a drumului, pentru a veni in inampinarea restrictiilor specifice camioanelor; aceasta poate fi personalizata la nivelul greutatii, inaltimii si incarcaturilor periculoase. La introducerea profilului camionului, dezl va va ghida spre drumuri ce permit accesul camioanelor, potrivite pentru specificatiile autovehiculului dvs. Dispozitivul poate memora profiluri multiple de camioane si schimba oricand profilul activ.

• Pentru a va ajuta sa contorizati orele petrecute pe drum, dezl arhiveaza numarul de kilometrii parcursi intr-o anumita tara sau zona si poate ajuta utilizatorii sa tina evidenta consumului si cheltuielilor pentru benzina. Dispozitivul poate contoriza, de asemenea, orele de lucru, inregistrand statusul orelor parcurse si poate avertiza in avans despre existenta contraventiilor. Datele pot fi exportate, fiind utile in realizarea semestrial a International Fuel Tax Agreement Documentation (IFTA), pe care utilizatorii sunt obligati sa o prezinte.

• Cu dezl, gasirea locurilor de popas nu mai este o problema, datorita functiei ''exit service'', care le permite utilizatorilor sa caute exit-urile autostrazii unde pot gasi restaurante, benzinarii, cazari, zone de odihna, popasuri si statii de cantarire.

• Functia ''Lane assist'' va ofera incredere pe timpul calatoriei, directionandu-va catre banda potrivita si oferind imagini realiste ale intersectiilor complexe – acolo unde aceste imagini sunt disponibile - pe care urmeaza sa le intalniti.

Rutare predictiva nuRoute

• Calculand un timp realist al sosirii la destinatie si, totodata, unul eficient la rutare, functia „ trafficTrends'' recomanda trasee, folosindu-se de istoricul datelor cu privire la trafic si de tendintele recurente cu privire la traficul din zona in care va aflati, in orice moment al zilei.

• Facilitand calatoriile mai mult ca niciodata, seria dezl memoreaza destinatiile dvs. cele mai frecvente si foloseste functia ''myTrends'' pentru a prevedea destinatia, fara a fi nevoie de activarea manuala a rutei. In acelasi timp afiseasza timpul sosirii si traseul indicat, calculat pe baza informatiilor despre trafic.

Garmin dezl560LMT Harta

Posibilitati nelimitate de customizare

• Utilizatorii pot cota punctele de interest cu una pana la cinci stele. Atunci cand dispozitivul este conectat la un cont myGarmin, acestia pot inregistra punctajele acordate si accesa baza de date a comunitatii, permanent actualizata cu punctajele altor utilizatori.

• Meniul principal al dispozitivului poate fi personalizat pentru a afisa icoanele preferate si cele mai accesate, permitand, astfel, o navigare mai rapida.

• dezl este portabil si dispune de moduri multiple, putand fi folosit atat pentru camioane, automobile sau RV/caravane, printr-o simpla schimbare a setarii de mod.

Pretul recomandat de producator pentru dezl 560LT este de 469,99 Euro, iar pentru 560LTM, de 529,99 Euro. Ambele dispozitive vor fi disponibile incepand cu primul trimestru al lui 2011.

Cele mai citite

Error: No articles to display