Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Paris Hilton a lansat cea mai idioata aplicatie pentru iPhone

Vrei sa intri intr-o competitie pentru a fi sosia lui Paris Hilton? Este tot ceea ce i-a lipsit magazinului de aplicatii Apple in toti acesti ani; o aplicatie pentru iPhone Paris Hilton. Noua aplicatie permite fanilor sa ramana in contact 24/7 cu stiri, imagini exclusive precum si cu liste cu melodii preferate ale mostenitoarei si au sansa de a intra intr-o competitie pentru sosia lui Paris Hilton.

Poti sa iti incarci fotografia pentru a fi votat ''Hot or Not'' de catre fanii colegi, poti raspunde la testele despre Paris Hilton, participa la sondaje si sa fii conectat cu profilele sale de Facebook si Twitter. Obti din mers informatiile despre Paris.

Paris insasi declara: ''Am vrut sa o fac pentru mine personal. Exista un lucru numit Hot or not Hot unde poti incarca o fotografie si oamenii te pot vota. Exista cateva trucuri si lucruri pe care eu le fac. Este foarte distractiv.'' Senzational!

Probail ca cea mai buna parte este faptul ca iti permite sa inserezi imagini cu Paris in fotografiile tale si sa imparti rezultatul cu prietenii, deci te vei simti cu adevarat cel mai bun prieten al ei pentru totdeauna.

Vestea si mai buna este ca aplicatia te va costa numai 2.14 euro si este disponibila pentru descarcare la App Store chiar acum. Nu va temeti, cei care aveti Android, o versiune a aplicatiei va sosi curand pentru voi. Probabil versiunea completa a aplicatiei ''O noapte in Paris'' va fi disponibila intr-o editie viitoare. Aceasta aplicatie aproape ca ne face sa ne ascundem  iPhone-urile pentru a scapa de teroarea aplicatiei lui Paris Hilton.

Paris Hilton iPhone

Cele mai citite

Error: No articles to display