Philips 273E3SB - monitor Full HD de 27 inch

Philips lanseaza in Romania un nou monitor Full HD ce dispune de un ecran impresionant cu diagonala de 27 inch. Monitorul 273E3SB, disponibil in magazine, din luna martie, la un pret recomandat de 1399 Lei, permite vizionarea in detaliu a oricarui tip de continut, fie ca este vorba de poze, proiecte, filme sau alt tip de continut multimedia, inlocuind nevoia de a avea in fata mai multe display-uri pentru a cuprinde intregul afisaj. Philips 273E3SB dispune de comenzile SmartImage Light si Smart Control Light, care ofera o experienta vizuala mai realista ca niciodata, si de functie Touch control, ce elimina nevoia unor butoane de reglare inestetice.

Comanda SmartImage Lite, tehnologie exclusiva a Philips, analizeaza continutul afisat pe ecran si, pe baza scenariului selectat, mareste in mod dinamic contrastul, saturatia culorii si sharpness-ul imaginii pentru performanta maxima, toate acestea, la atingerea unui singur buton. SmartControl Lite este un software 3D icon-based GUI pentru control al monitorului, de ultima generatie. Prin intermediul acestuia, utilizatorii pot realiza, cu ajutorul mouse-ului, cele mai fine reglaje ale majoritatii parametrilor monitorului, cum ar fi culoarea, luminozitatea, calibrarea ecranului, gestionarea identitatii etc.

Philips 273E3SB

Ecranul LCD Full HD de ultima generatie dispune de o de 1920x1080p ce permite obtinerea unor imagini extraordinare din orice semnal HD. Scanarea progresiva creaza imagini vii, fara scintilatii, cu stralucire optima si culori superbe, creand astfel o experienta vizuala deosebita. Ecranul widescreen are o ratie de 16:9, standard universal pentru televizoarele HD si televiziunea digitala europeana. Ratia de 16:9 ofera monitorului 273E3SB performante deosebite pentru gaming sau vizionarea de filme, fara bare in partile de sus si de jos ale ecranului. Utilizatorii beneficiaza, astfel, de calitate maxima a imaginii, care nu mai este deformata de scalare – modificarea marimii imaginii pentru a incapea pe un ecran de o dimensiune data.

Monitorul 273E3SB beneficiaza si de tehnologia Touch control. Aceasta inlocuiestele butoanele proeminente de care dispune majoritatea monitoarelor obisnuite cu un set de pictograme sensibile la atingere, prin care utilizatorii pot regla monitorul dupa bunul plac. Raspunzand la cea mai usoara atingere, tehnologia Cand sunt activate, pictogramele SmartTouch se aprind pentru a arata faptul ca au fost selectate. Touch control este una dintre dotarile care fac monitorul 273E3SB un dispozitiv de ultima generatie.

Sustenabilitatea este un pilon strategic al business-ului Philips; de aceea, compania foloseste pentru toate gamele sale de profuse doar materiale prietenoase cu mediul, care nu contin urme de plumb, in conformitate cu directivele Comunitatii Europene cu privire la Restriction of Hazardous Substances (RoHS). Toate partile componente din plastic si metal, precum si ambalajele, sunt 100% reciclabile, iar cantitatea de mercur prezenta in lampile produse de companie a fost redusa

Cele mai citite