Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Quest special, premiu special pentru Skyrim

Te-ai saturat de nume precum Bemve, Mercedesa, Dacia, etc.? Daca da, atunci vice presedintele Bethesda Softworks, Pete Hines vine in ajutor oferind un premiu secret oricarui parinte, al carui copil, nascut exact pe data lansarii jocului The Elder Scrolls Skyrim 11/11/11, isi va numi copilul dupa numele protagonistului principal din joc, Dovahkiin.

''Orice recompensa pentru completarea acestui quest nu va fi justificata in cele din urma prin potentiala batjocora la care ar putea fi supus copilul. Bethesda Softworks nu este, de asemenea, responsabila pentru cresterea lui. Este posibil sa primesti puncte de experienta pentru completarea acestui quest. Completarea acestui quest poate duce la pierderea interesului de a juca jocuri video sau de a apartine rasei umane. Este bine sa te consulti cu prietenii inainte de a pleca in aceasta misiune, deoarece daca probabil nu va porni din inchisoare, este posibil sa se sfarseasca acolo''.

In limba inventata special pentru jocul Skyrim, Dovahkiin, insemna nascut din dragon (dragonborn) si, totodata limba ca si numele este inzestrata cu puteri magice.

 

elder-scrolls-skyrim

Cele mai citite

Error: No articles to display