Parrot AR.Drone pe piata

Fungadgets.ro si-a imbogatit portofoliul de produse cu celebrul quadricopter Parrot AR.Drone, disponibil deja in stoc alaturi de gama completa de accesorii. Parrot AR.Drone este o adevarata reusita a tehnicii moderne prin dimensiunile reduse si performantele extraordinare prin care se face remarcat. Elicopterul este propulsat in aer de patru elici, actionate de motoare electrice care sunt alimentate de un acumulator litiu-polimer de ultima generatie. Stabilitatea aparatului de zbor se realizeaza printr-o combinatie de module electronice sofisticate cum ar fi: accelerometru cu 3 axe, giroscop, altimetru cu ultrasunete si girometru.

AR.Drone este controlabil de la distanta prin iPhone, iPad sau iPod, utilizatorul folosindu-se de ecranul sensibil la atingere pentru a trasa comenzile. AR.Drone integreaza doua camere de luat vederi care ofera imagini in direct pe ecranul iPhone-ului. Decolarea, aterizarea si aterizarea de urgenta se fac prin simpla apasare a unui buton, fara a necesita aptitudini speciale din partea pilotului. Transmisia datelor catre aparat se efectueaza prin Wi-Fi, in acest fel fiind posibil controlul acestuia pe o distanta mai mare.

Pentru a pilota AR Drone este necesara instalarea aplicaţiei AR.FreeFlight. Aceasta poate fi descarcata gratuit prin accesarea App Store si le explica utilizatorilor pas cu pas manevrele simple ce trebuie efectuate pentru controlul zborului, dar si combinatiile complicate care isi pot dovedi utilitatea in luptele aeriene. Utilizatorii avansati au la dispozitie un joc interactiv denumit AR.Pursuit in care isi pot masura fortele in adevarate batalii aeriene.

Fiind un model extrem de complex, Fungadgets.ro pune la dispozitia utilizatorilor si intreaga gama de accesorii si kituri de reparatie fara de care experienta oferita de AR.Drone nu ar fi completa. Clientii pot comanda noul model, adus in premiera in Romania, la pretul de 1.355 lei (cu TVA inclus) prin intermediul site-ului www.fungadgets.ro.

 

Parrot AR.Drone

Cele mai citite