Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Cursuri de certificare Axis Communications Academy

ELKOTech Romania, impreuna cu Axis, a organizat o sesiune de doua zile de cursuri de certificare Axis Communications Academy. La sesiunea de training au participat 20 de persoane, cursul adresandu-se inginerilor din departamentele de vanzari, persoanelor de suport tehnic si tehnicienilor cu pregatire in IT si CCTV.

Axis Communications Academy a fost infiintata in 2004 de catre Axis din dorinta de a pune la dispozitia partenerilor de afaceri o modalitate de a cunoaste mai bine produsele companiei si tehnologia de supraveghere video. Pana acum compania a efectuat training-uri pentru mai mult de 20 000 de persoane din intreaga lume. Produsele si solutiile Axis se bazeaza in special pe securitatea video si controlul de la distanta si sunt concepute pe platforme tehnologice deschise. Rezultatele obtinute la nivel international de Axis se datoreaza intr-o buna masura investitiilor continue in departamentul de cercetare si dezvoltare. Axis a fost prima companie din lume care a lansat in anul 1991 primul print server multi-protocol, pentru ca cinci ani mai tarziu sa lanseze prima camera de retea din lume.

''Pentru a putea vinde eficient un produs este necesar sa il cunosti din punct de vedere tehnic, sa intelegi toate specificatiile tehnice si modul lui de functionare. Sesiunea de training a avut scopul de a prezenta partenerilor ELKOTech, distribuitor autorizat Axis, diferite aspecte legate de modul de functionare al camerelor Axis, configurarea acestora si proiectarea de retele'', a declarat Mircea Ciucur, Director General ELKOTech Romania. ''Piata sistemelor de supraveghere video este intr-o continua dezvoltare. Utilizarea acestor echipamente contribuie la cresterea securitatii oamenilor, previne comportamentele antisociale si imbunatateste climatul de business'', a completat domnul Mircea Ciucur.

Sesiunea de training a curprins doua cursuri:

Axis Communications' Academy Level 1 - Introducere in IP-Surveillance - 15 februarie 2011

Axis Communications' Academy Level 2 - Deploying IP surveillance solutions - 16 februarie 2011

Level 1 - Introduction in IP-Surveillance

Este primul seminar pentru Partenerii Autorizati si se concentreaza pe diferite arii de aplicativitate.

Au fost puse in valoare avantajele utilizarii solutiilor de supraveghere video IP si diferitele aspecte legate de multitudinea de utilitare pe care Axis le pune la dispozitia partenerilor pentru alegerea unor solutii ideale dar si prezentarea unor aspecte precum proiectarea unei retele si alegerea standardelor de compresie.

Level 2 - Deploying IP surveillance solutions

Ziua a inceput cu prezentarea ultimelor inovatii in tehnologie si a continuat cu o multitudine de laboratoare tip ''hands on'' menite sa prezinte partenerilor o imagine cat mai clara asupra avantajelor oferite de producator. De asemenea, modulul a cuprins si diferite tehnici de securizare a sistemelor, strategii avansate de implementare si solutiile software aferente.

 

Elko logo

Cele mai citite

Error: No articles to display