Samsung a lansat ML-3310 si ML-3710

Samsung a lansat la European Forum 2011, noile imprimante ML-3310 si ML-3710, destinate afacerilor mici si mijlocii. Cele doua noi imprimante simplifica solutiile de printare. oferind un desktop printing simplu si eficient, cu tehnologie anti-blocare. ML-3310 si ML-3710 au fost create special pentru a fi usor de folosit; functiile intuitive de troubleshooting pot repara usor si repede orice eroare. Functia integrata wireless cu one touch set-up a redus numarul de cabluri necesare operarii. In cazul birourilor care nu dispun de capabilitati Wi-Fi se poate recurge si la alternative precum porturi paralele sau functie LAN.

Frecventa micilor defectiuni reprezinta un criteriu esential atunci cand este aleasa o solutie de printare ce urmeaza sa deserveasca o firma si, de aceea, seria ML-3310/3710 a fost proiectata pentru a elimina cat mai mult blocarea hartiilor. Capacitatea de manevrare a hartiei a fost imbunatasita semnificativ pentru o operare mai eficienta si, totodata, usoara. Compartimentul optional pentru hartie are o capacitate marita, de pana la 520 de foi, reducand astfel frecventa cu care trebuie realimentat.

Samsung ML-3710DW

Samsung ML-3710DW

Un alt aspect user-friendly si ambiental se refera la reducerea zgomotului emis de seria ML-3310/3710, la doar 52 de decibeli. Imprimantele contribuie la un mediu mai linistit, reducand nivelul iritarii si, implicit, al stresului. Dispozitivele sunt dotate si cu functia Eco mode, ce poate fi accesata prin simpla apasare a unui buton; aceasta ofera companiilor oportunitatea de a contribui la protejarea mediului, economisind, in acelasi timp, hartie si cerneala. Toate aceste caracteristici fac din seria ML-3310/3710 imprimantele ideale pentru orice afacere, deoarece ajuta la economisirea de timp si de bani, fara neajunsurile imprimantelor mai zgomotoase si mai daunatoare mediului inconjurator.

Vitezele impresionante de imprimare (pana la 31 ppm pe ML-3310 si 35 ppm pe ML-3710, pentru o foaie A4), alaturi de un mechanism inovator anti-blocare (ce ofera un jam rate imbunatatit), fac din noua serie de imprimante solutia optima de printare pentru orice mediu activ de business.

 

Samsung ML-3310D

Samsung ML-3310D

Cele mai citite