Apple lanseaza noua gama MacBook Pro

Apple a lansat oficial noua serie imbunatatita MacBook Pro care beneficiaza de tehnologia noua de mare viteza Thunderbolt I/O, procesor si grafica imbunatatite. Noua gama MacBook Pro va continua sa beneficieze de caracteristicile de design Apple atat de ravnite si va fi disponibila cu dimensiuni de 12, 15 si 17 inch.

Modelul Mackbook Pro de 13 inch vine cu doua configuratii cu procesor Core Dual-Core de 2.3 GHz si hard disk de 350 GB la un pret de 1172 de euro, cu 352 de euro mai putin decat modelul cu procesor de 2.7 GHz si hard disk de 500 GB. Ambele modele de 13 inch beneficiaza de Intel HD Graphics 3000.

Apple_MacBookPro2011_1_w500

Toate modelele vin echipate cu sistemul de operare Mac OS X Snow Leopard de la Apple. Noua gama de laptopuri va beneficia de asemenea de o camera cu abilitati HD compatibila cu tehnologia FaceTime pentru apeluri video a companiei.

Vorbind despre actualizarile aduse gamei MacBook Pro, vicepresedintele Apple, Philip Schiller, a anuntat: ''Noile MacBook Pro aduc generatiile noi de procesoare quad si quad Core, grafica de inalta performanta, tehnologia Thunderbolt si FaceTime HD designului iubit de clientii nostri.''

Legat de includerea tehnologiei Thunderbolt, Schiller a spus:''Thunderbolt este o tehnologie I/O revolutionara care ofera 10 gigabiti pe secunda si e compatibil cu orice I/O standard ceea ce este ideal pentru MacBook Pro''. Capabile sa suporte conexiuni Firewire si USB, includerea portului Thunderbolt va oferi utilizatorilor o viteza de transfer mare intre dispozitive.

Cu doua noi modele MacBook Pro de 15 inch anuntate, cei care doresc un dispozitiv cu procesor Intel Core i7 Quad-Core de 2.0 GHz, grafica AMD Radeon HD 6490M si hard disk de 500 GB vor trebui sa plateasca 1817 euro. Cei care doresc un laptop cu procesor Intel Core i7 Quad-Core de 2.2 GHz, AMD Radeon HD 6750M si hard disk de 750 GB vor trebui sa plateasca 2169 euro.

Modelul de 17 inch din gama MacBook Pro vine cu procesor Intel Core i7 Quad-Core de 2.2 GHz, grafica AMD Radeon HD 6750M si hard disk de 750 GB.

Cele mai citite