Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Sherlock Holmes distribuit de Good old Games

Good old Games, serviciul digital de distributie a jocurilor PC cu un feeling nostalgic a realizat un nou contract in incercarea de a aduce un nou suflu de viata intr-un titlu de mult uitat in istorie. Intelegerea a fost facuta cu studioul de productie Frogwares, si ofera GOG.com posibilitatea de a le revinde jocurile. Primul titlu anuntat este Sherlock Holmes: Secret of the Silver Earring.
Asa cum ne-am obisnuit deja, sau nu, Good old Games vinde jocurile lipsite de DRM sau de alte noduri atasate.
Sherlock Holmes: Secret of the Silver Earring, pune jucatorul in incaltamintea celui mai stralucit si inteligent detectiv ce ne-a incantat existenta. Impreuna cu prietenul sau de incredere, Dr. Watson, Sherlock Holmes este invitat la o petrecere tinuta de Sir Melvyn Bromsby in onoarea reintoarcerii ficei acestuia, Lavinia. In timpul petrecery, Bromsby este omorat de un foc de arma chiar in fata lui Sherlock. Acesta este doar inceputul. Impersonandul pe Sherlock si Dr. Watson, jucatorii trebuie sa interogheze martori si suspecti, sa analizeze obiecte descoperite si sa isi foloseasca talentele in deducerea pieselor lipsa dintr-un puzzle foarte incurcat lasat de ucigas.

alt

Cele mai citite

Error: No articles to display