HTC dat in judecata pentru telefonul Facebook, ChaCha

HTC se confrunta cu un proces legat de telefonul HTC ChaCha. HTC a prezentat recent telefonul sau Facebook, modelul HTC ChaCha, dar serviciul ChaCha a intentat un proces impotriva HTC pentru folosirea marcii sale.

ChaCha Search Inc. afirma ca detine marca Chacha in Statele Unite si Europa. Procesul a fost intentat la Instanta din India de sud.

Motivul din spatele procesului este faptul ca noul brand de smartphone-uri va induce in eroare oamenii care vor crede ca exista o legatura intre telefonul HTC si serviciul ChaCha care ofera deja servicii de telefonie mobila pe site-ul sau precum si aplicatii pentru dispozitive cu iOS, BlackBerry si Android.

HTC-ChaCha

HTC a lansat telefoanele ChaCha si Salsa la MWC 2011 in Barcelona. Fiecare telefon are un buton dedicat Facebook care permite utilizatorilor sa imparta articole cu prietenii de pe Facebook.

Telefonul mobil HTC ChaCha beneficiaza de tastatura QWERTY si ecran touch capacitiv de 2.6 inch 480x320 si de noua versiune HTC Sense optimizata pentru mod landscape. Cu sistem de operare Android 2.4 Gingerbread, ChaCha va avea camera de 5 megapixeli si o camera VGA secundara.

Telefoanele HTC Facebook sunt programate sa soseasca pe 17 iunie 2011. Se va numi telefonul HTC ChaCha la fel?

Cele mai citite