Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

CeBIT 2011 - 1-5 martie Germania, Hanovra

CeBIT, cel mai mare targ IT&C din Europa, isi deschide portile pentru pasionatii de componente hardware, jocuri video si gadgeturi. Cele mai noi dispozitive vor fi prezentate in perioada 1-5 martie in Germania, la Hanovra.

Cebit

CeBIT 2011 este un eveniment care ofera informatii despre solutii IT dedicat in intregime tehnologiilor inovative si dezvoltarii din IT&C. Este un eveniment educativ care va pune accent pe noile sisteme si pachete software de management pentru procesele de afaceri din sectorul IT. In cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai noi tehnici de afaceri si standarde inovatoare de practici.

CeBIT 2011 va discuta despre starea curenta a afacerilor din domeniul IT&C si de modul in care se poate imbunatati. Este unul dintre cele mai bune locuri pentru ca expertii cheie sa faca modificari in starea actuala a strategiilor de afaceri.

O lume intreaga a jocurilor, cu 200 de calculatoare de ultima generatie cu procesoare Intel Core i3, i5 si i7 si finalele Intele Extrem Masters.Intel asteapta la CeBIT pasionatii de jocuri.

Kaspersky vine cu masina la CeBIT, cu un Ferrari Formula 1.  Aduce gama completa de produse Kaspersky si cele mai recente inovatii impotriva riscurilor IT.

Romania este prezenta la CeBIT

La CeBIT 2011 sunt asteptati aproximativ 700.000 de vizitatori. Vor fi prezente companii din intreaga lume.  ANIS (Asociatiei Nationale a Industriei de Software) va duce si in acest an companiile romanesti la standul national RomaniaIT de la CeBIT. La editia din acest an vor fi prezente 16 comapanii romanesti: Allview, AMBO Software, Arobs Transilvania Software, Avangate, Codespring, Contico Technologies, Direct Vision, ENEA Services Romania, Feper, iQuest Technologies, IT Six Global Services, MosaIQ, Pentalog, Romsoft, Ropardo si Transilvania Software.

Pavilionul RomaniaIT de la CeBIT2011 se afla in sectiunea 'Business IT' a expozitiei - Hala 5, Standul B48.

Vezi live stiri si interviuri de la CeBIT 2011 aici in perioada 1-5 martie!

Cele mai citite

Error: No articles to display