Noile notebook-uri Asus, seria K

Noile notebook-uri ASUS K dezlantuie puterea celei de a doua generatii de procesoare Intel Core bazate pe Huron River si a graficii NVIDIA GeForce GT 500. Prin aceste dotari, portabilele ofera o experienta de operare accelerata si performante mai bune in multitasking, multimedia si jocuri. Modelele din noua serie K sunt acoperite cu texturi din aluminiu durabil care confera o nota individuala si un aspect unic, deopotriva in varianta maro si in cea argintie. Integrarea tehnologiei exclusive ASUS IceCool sporeste confortul utilizatorului in timpul tastarii, palm rest-ul ramanand mereu rece.

Noua serie ASUS K este livrata cu cea de-a doua generatie de procesoare Intel Core pentru a accelera multitasking-ul si a imbunatati performanta vizuala prin motoarele grafice integrate. Productia pe 32nm, cerintele reduse de energie si includerea tehnologiei NVIDIA Optimus extind autonomia energetica a noilor laptopuri.

Asus K73

ASUS a urmarit sa ofere consumatorilor performante grafice superioare si a integrat chipsetul NVIDIA GeForce GT 500. Toate modelele K ofera suport pentru DirectX 11 si folosesc placi video dedicate, cea mai puternica fiind GeForce GT 540M cu 2GB memorie video DDR3. Rezultatul e vizibil in rularea jocurilor recente, experienta fiind superioara fata de alternativele din acelasi segment de piata.

Panourile texturate din aluminiu care acopera notebook-urile din seria K servesc un dublu scop. Acestea rezista unei utilizari intensive si isi pastreaza stralucirea pe o perioada indelungata avand un aspect business elegant si stilat, in culorile maro sau argintiu. Pentru utilizatorii interesati de portabile cu aspect clasic, noile modele ASUS K constituie echilibrul solid intre design si performanta.

ASUS IceCool si Palm Proof

ASUS IceCool se bazeaza pe amplasarea componentelor interne generatoare de caldura (precum procesorul si nucleul grafic) departe de zona de interactiune cu utilizatorul. Ventilatoarele si heat pipe-urile IceCool racesc notebook-urile din seria K atunci cand sunt utilizate, iar temperatura palm rest-ului ramane sub cea a corpului uman. Tehnologia IceCool elimina efectiv senzatia neplacuta intalnita pe notebook-urile standard in timpul utilizarilor prelungite.

Seria K integreaza tehnologia ASUS Palm Proof, care detecteaza atingerile neintentionate ale touchpad-ului prevenind miscarea cursorului, alaturi de tastatura ''chiclet'', laureata IF, cu taste largi si un bun raspuns tactil. Bazandu-se pe acestea, noul notebook-ul este ideal pentru utilizatorii obisnuiti sa tasteze rapid.

Cele mai citite