Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Display 3M de 32-inch cu multitouch (10-degete) la CeBIT

Noul C3266PW este cel mai mare display al companiei 3M si este perfect pentru instalatiile industriale cu mai multi utilizatori imultan (compania s-a grabit sa declare ca unghiul de vizualizare de 178 de grade de-a lungul celor doua axe este perfect pentru asta, din moment ce oamenii pot sta in jurul sau sa il atinga). Acestia prezinta noua unitate la CeBIT in doua moduri: trei unitati pe o masa si o alta montata separat la nivelul ochilor. Cele 3 se comporta ca o caseta Windows multi-display care ruleaza un demo tehnologic cu harti, imagini si videoclipuri care pot fi mutate intre ecrane, marite si micsorate, ruleaza ca un simulator creat pentru a arata cele 10 puncte ale abilitatii multitouch.

3M subliniaza si raspunsul la atingere - timpul necesar ecranului sa recunoasca faptul ca a fost atins. C3266PW are un timp de recunoastere de 12 ms. S-ar putea ca tehnologia sa nu fie tocmai potrivita pentru un telefon mobil, dar functioneaza perfect pe un ecran mare utilizat in instalatii publice, putand fi utilizate de sute de oameni intr-o zi.

ecran2

ecran

Cele mai citite

Error: No articles to display