Acer Predator G3600 desktop

Acer Predator G3600 a fost conceput special pentru utilizatorii aflati in cautarea unui sistem puternic, care sa ofere o putere de calcul si o grafica superioara. Folosind procesoare Intel Core a doua generatie si cele mai noi solutii grafice, Acer Predator G3600 este alegerea optima pentru entertainment HD, jocuri si aplicatii pretentioase la nivel de grafica. Alegerea folosirii noilor procesoare Intel ofera sistemului o performanta inteligenta ce se adapteaza in functie de sarcinile primite.

Alegerea solutiilor grafice discrete cu suport pentru DirectX 11 ofera efecte vizuale deosebite, Predator G3600 fiind de asemenea un desktop NVIDIA 3D Vision. Acest lucru se traduce prin tranformarea experientei de gaming pentru un utilizator care combina acest sistem cu un monitor Acer GN245HQ 3D si o pereche de ochelari NVIDIA 3D Vision.

Combinarea chipset-ului Intel H67 Express cu solutiile grafice premium ofera un entertainment HD de calitate, Predator G3600 detinand de asemenea si o unitate optica Blu-ray Disc.

In partea frontala a sistemului poate fi dispus un Easy-Swap Hard Drive Bay, care ofera posibilitatea de a extinde usor capacitatea de stocare a sistemului. Atunci cand unitatea de stocare este plina, utilizatorii pot foarte usor sa plaseze un alt hard disk. Aceasta caracteristica permite de asemenea ca utilizatorii sa scoata unitatea de stocare din sistem si sa o plaseze intr-un alt dispozitiv care detine un bay dedicat hard disk-urilor, putand astfel vizualiza filmele si fotografiile stocate impreuna cu prietenii, in locatii diferite.

Acer Predator G3600

Predator G3600 vine insotit de Arcade Deluxe 5.0, aplicatie responsabila de managementul librariei digitale. Aceasta contine:

• Arcade Photo: o aplicatie intuitiva care permite realizarea unui management usor si rapid al fotografiilor;

• Arcade Videos: permite vizualizarea de materiale video si convertirea lor in alte formate si stocarea lor online;

• Arcade Music: aplicatia realizeaza un management al muzicii si permite redarea ei.

Cele mai citite