Iti dau reducere 1% la PC Garage

Actualizare Twitter pentru iPhone si iPad

Twitter si-a optimizat instrumentele de postare pentru utilizatorii de Twitter pe iPhone si iPad. Facand viata al nabii de usoara fara a fi nebvoie sa mai spui 'intro' de cinci ori, noua aplicatie pentru iOS simplifica procesul de incarcare a fotografiilor si face mai simpla crearea de linkuri si accesul la informatii bazat pe locatie.

Imprumutand cateva caracteristici de la aplicatia pentru Android recent actualizata, noaua aplicatie pentru iOS beneficiaza de butonul @ in bara de instrumente care aduce toti utilizatorii pe care ii urmaresti. De asemenea, daca incepi sa tastezi numele unuia dintre cei care te urmaresc vei beneficia de optiunea de autocompletare.

Aplicatia vine in plus cu Twitpics si o iconita pentru camera adaugata in bara de instrumente. Poti realiza acum fotografii direct fara aplicatia iPhone pentru camera. Daca nu esti multmit de previzualizarea imaginii, poti face o alta sau poti selecta o imagine din galerie.

Exista de asemenea optiunea de a eticheta locatia mesajului de pe Tweeter, apasand butonul 'location' din bara de instrumente, poti verifica astfel ce este la moda in locul unde te afli.

O alta imbunatatire face usor de impartit linkuri cu cei care te urmaresc pe Twitter prin crearea automata a unui url scurt atunci cand inserezi linkul in caseta pentru text.

Una peste alta, este o actualizare gratuita destul de reusita care aduce aplicatia la nivelul aplicataiei omoloage pentru Android si adauga ceva mai mult in mix. Este disponibila gratuit in App Store.

New-Twitter-iPhone-app_w500

Cele mai citite