Samsung Galaxy Pro smartphone

Samsung a prezentat smartphone-ul GALAXY Pro, prevazut cu functia integrata Social Hub Premium si control dual-input via un ecran tactil si tastatura full QWERTY. Samsung Social Hub Premium ofera acces la toate conturile de e-mail, mesagerie instant si cele de retele sociale printr-o simpla apasare; impreuna cu viteza si controlul interfetei dual-input, ai controlul integral asupra task-urilor care privesc serviciul si viata sociala. Prevazut cu platforma Android 2.2 ''Froyo'', Galaxy Pro asigura accesul la peste 150.000 de aplicatii pe Android Market, oferind utilizatorilor un univers de noi posibilitati.

GALAXY Pro este echipat cu programul de editare a documentelor Office, ''Think Free'' care permite vizualizarea si editarea de documente MS Word, Excel si PowerPoint oriunde si oricand. Aceasta functie face ca GALAXY Pro sa fie un partner de munca eficient si productiv.

Samsung Galaxy Pro

 

Social Hub Premium

Samsung Social Hub Premium este solutia ideala pentru utilizatorii care jongleaza permanent cu munca si relatiile personale, folosesc multiple retele sociale si primesc un volum mare de mesaje si e-mail-uri. Pentru a-ti simplifica viata, Social Hub Premium reuneste toate conturile de e-mail, retele sociale si mesagerie instanta intr-un singur loc, oferind acces direct la toate mediile de comunicare. Verifica-ti feed-urile Twitter si notificarile de pe Facebook, raspunde la e-mail-urile din partea sefului si trimite-le mesaje sms prietenilor din lista ta centrala de contacte. Cu GALAXY Pro poti fi conectat, poti raspunde rapid, fara a scapa absolut nimic din vedere.

Prevazut cu platforma Android 2.2 ''Froyo''. GALAXY Pro iti ofera acces la peste 150.000 de aplicatii si servicii de inalta calitate stocate pe Android Market. Acest lucru inseamna ca iti poti personaliza smartphone-ul cu aplicatii care sa se potriveasca stilului tau inteligent de viata. Descarca cele mai recente jocuri pentru a te distra in timp ce calatoresti, foloseste hartile si serviciile de localizare pentru a ajunge la intalnire la timp si gestioneaza-ti stirile pentru a fi mai bine informat decat competitia.

Control Dual-Input

Datorita combinatiei dual-input, ecranul tactil si tastatura QWERTY, cu GALAXY Pro poti reactiona sau raspunde la mesaje de doua ori mai rapid. Pentru tastare rapida si exacta, tastatura QWERTY ofera acuratetea unei tastaturi normale de PC. Pentru utilitate intuitiva, ecranul tactil iti ofera control complet. Impreuna, acestea ofera experiente imbunatatite, capabile sa se adapateze ritmului tau alert de viata.

Asigurand impartasirea experientelor tale pe toate retelele, Samsung GALAXY Pro este echipat cu o camera de 3.0 megapixeli pentru capturare de imagini si continut video. Fotografiile pot fi vizualizate pe display-ul clar si luminos de 2.8 inch inainte de a fi uploadate online. Suporturile WiFi si Bluetooth asigura conectivitatea permanenta si posibilitatea constanta de a impartasi continut prietenilor.

Samsung GALAXY Pro va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii martie in Marea Britanie, apoi in alte tari europene, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est si India.

 

Retea

HSDPA 7.2Mbps 900/2100

EDGE/GPRS 850/900/1800/1900

Sistem de operare

Android 2.2 Froyo

Display

2.8’‘ LQVGA (320x240) TFT-LCD

Procesor 

Procesor 800MHz 

Camera

Main(Rear): 3.0 Mega Pixel Camera AF

Single Shot, Beauty Shot, Panorama Shot, Smile Shot, Action Shot

Video

Codec : MPEG4/ H.264/ H.263/ WMV/ RV/ DivX/ Xvid

Redare: WVGA @30fps

Inregistrare : QVGA @ 30fps

Audio

MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, RA

3.5mm Ear Jack & Speaker, Stereo FM Radio with RDS, Inregistrare de voce

Solutii corporatiste

Microsoft Exchange ActiveSync

ThinkFree Editor 

Functii cu valoare adaugata

Android Market

Social Hub

- Contacte integrate, Calendar integrat, Unified Inbox

- Premium: SNS push notification, Push Email & Push IM

Samsung TouchWiz

Suport Adobe Flash 10.1

Android Brower

RSS Reader

Google Maps with Latitude, Places, Navigation (beta)

A-GPS

Connectivitate

Bluetooth® v 2.1

USB 2.0

Wi-Fi 802.11 (b/g/n)

Senzor

Accelerometru, Blit, Busola digitala, Proximitate

Memorie

512MB + 2GB inbox + microSD (up to 32GB)

Dimensiuni

66.7 x 108.6 x 10.65mm, 103.4g

Baterie

1350mAh

Timp de vorbire : pana la 11 ore

Standby: pana la 620 ore

Cele mai citite