Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

G Data MobileSecurity 2012

G Data a dezvaluit la CeBIT solutia de securitate pentru sistemele de operare Android. G Data MobileSecurity ofera protectie optima impotriva malware-ului si programelor frauduloase pentru smartphone-uri si tablete PC si are caracteristici precum autorizarea integrata de monitorizare a tuturor aplicatiilor si prevenirea trimiterii de mesaje de tip SMS sau navigarea pe Internet. G Data MobileSecurity va fi disponibil in curand si in Romania la pretul de 9,9 euro + TVA. Clientii actuali ai solutiilor G Data ale caror licente sunt valide, vor putea sa descarce gratuit G Data MobileSecurity pentru Android.

Noua solutie de securitate pentru orice model de smartphone si tableta PC cu sistem de operare Android, ofera mai multe optiuni de securitate. G Data MobileSecurity ofera o protectie eficienta atunci cand sunt utilizate surfing-ul pe Internet sau functiile telefonului. Acesta include monitorizarea aplicatiilor care sunt autorizate sa initieze apeluri, sa trimita mesaje text sau care permit accesul la Internet. Cu G Data MobileSecurity, utilizatorii isi pot proteja identitatea si datele personale sau cu continut confidential, cum ar fi mesaje, e-mailuri sau fotografii, impotriva virusilor, malware-ului si programelor spyware. G Data MobileSecurity ajuta utilizatorii sa aiba grija de smartphone-ul lor, scutindu-i de problemele ce pot aparea.

Caracteristici:

- Verificare la cerere

- Monitorizeaza Blacklist pentru toate aplicatiile

- Monitorizeaza autorizarile pentru toate aplicatiile instalate

- Update-uri regulate prin intermediul actualizarilor Android

Cerinte de sistem:

- Toate dispozitivele compatibile cu Android 2.0 sau mai nou

- Memorie necesara: 300kb

 

G Data logo

Cele mai citite

Error: No articles to display