Logitech Surround Sound Speakers Z906

Logitech prezinta sistemul Logitech Surround Sound Speakers Z906. Sistemul functioneaza la capacitatea de 500 wati (RMS), este certificat THX, creand o experienta audio asemanatoare cu cea dintr-un cinematograf, sunetul puternic putand pune la incercare stabilitatea casei. Noile boxe Logitech au atins criteriile standard foarte stricte pentru obtinerea certificarii THX, asa ca audiofilii nu au motive sa se indoiasca de capacitatea acestora de a oferi un sunet exceptional.

In ajutorul soundtrackuri-lor codate Dolby digital sau DTS, sistemul integrat de decodare digital 5.1 permite emiterea sunetului surround, de la urletele produse de o multime in delir pana la sunetul pasilor pe care ii simti chiar in spatele tau. Daca esti amator al bass-ului puternic, un subwoofer side-firing emite frecvente joase la 165 de wati fara distorsiuni. Iar sistemul converteste doua canale stereo intr-o experienta surround imersiva.

Boxele Logitech Surround Sound Z906 sunt proiectate special pentru o camera de zi, unde sunetul isi etaleaza bogatia de nuante. Poti conecta pana la sase dispozitive audio in acelasi timp, precum televizorul, player-ul DVD, recorder-ul DV, player-ul Blu-Ray, consolele Xbox 360, PLAYSTATION3, Wii, player-ul iPod, calculatorul sau laptopul Mac. Iar consola de control, cu al sau design compact si ecran usor lizibil, se integreaza perfect cu sistemul home entertaining. Pentru un confort sporit, o telecomanda wireless iti permite sa controlezi sistemul direct de pe canapea. Iar satelitii, care pot fi montati pe perete, transforma orice camera intr-un mic cinematograf.

Logitech Surround Sound Speakers Z906 vor fi disponibile in Europa incepand cu luna martie 2011 la un pret recomandat de 349 Euro.

 

Logitech Surround Sound Z906

Cele mai citite