Xbox 360 Elite Slim sau Xbox 360 Kinect

Consola Xbox 360 ofera acum spatiu mai mare de stocare sau conectivitate Wireless, intr-un design restilizat, dar si suport pentru tehnologia de control Microsoft Kinect. Ambele modele ofera aceeasi putere de procesare determinata de procesorul PowerPC Tri-Core Xenon de 3.2 GHz si de cei 512 MB de memorie RAM GDDR3. Procesarea video cade in grija chip-ului grafic ATI Xenos de 500 MHz, iar stocarea datelor este asigurata de hard disk-ul de 250 GB, in cazul modelului Elite Slim, iar pentru Xbox 360 Slimline, datele sunt stocate pe memoria interna flash de 4GB.

Interactivitatea si controlul consolei ating o noua dimensiune prin sistemul Microsoft Kinect datorita senzorilor de adancime extrem de precisi si camerei RGB care scaneaza practic orice jucator si orice obiect, astfel incat gamerul devine el insusi controllerul pentru joc. Orice miscare este transmisa in timp real, indiferent daca este vorba despre miscari in plan orizontal, vertical, miscari de apropiere sau departare fata de senzor, rotiri, etc. Senzorul Kinect include si microfon pentru controlarea vocala in cazul jocurilor compatibile. Prin simpla apelare vocala Xbox, gamerii pot descoperi o serie de comenzi vocale prin care se poate controla, de exemplu redarea filmelor HD, fara telecomanda.

Consola Xbox 360 este disponibila in varianta Elite Slim la pretul de 1.199 RON, iar varianta Slimline cu senzor Kinect si Kinect Adventures la pretul de 1.550 RON.

 

Xbox 360 Kinect

Cele mai citite

Error: No articles to display