Samsung Corby 2: telefon ieftin cu touchscreen

Samsung a lansat telefonul mobil Corby II, disponibil intr-o gama de culori indraznete. Corby II ofera acces permanent la retelele sociale si dispune de un ecran tactil perfectionat. Designul lui Corby II, conceput special pentru tineri, incorporeaza o carcasa posterioara expresiva, in spiritul culorilor primului model. Disponibil intr-o gama de culori indraznete (Festival Yellow, Candy Pink si Chic White), telefonul nu este doar un gadget la moda, ci o adevarata prelungire a stilului de viata al utilizatorului. Dispozitivul are un design modern si suplu, cu o grosime de doar 11,7 mm si este dotat cu un display de 3,14'', ce ofera o experienta vizuala ideala atunci cand esti conectat. Corby II este un telefon functional si la moda, ce permite utilizatorilor sa isi exprime personalitatea prin culoare.

Utilizatorii cu un stil de viata activ nu mai trebuie sa isi sacrifice viata sociala; ei pot folosi Social Hub-ul integrat al telefonului, pentru a pastra legatura cu prietenii prin mesaje sms, email-uri sau prin intermediul retelelor sociale. Dispozitivul este dotat si cu tehnologia mFluent, ce permite trimiterea de mesaje instantanee prin intermediul unei varietati de platforme, inclusiv Facebook chat, Yahoo Messenger si Gtalk.

Platformele Facebook si Twitter sunt preinstalate, dar dispozitivul permite si descarcarea multor alte widgeturi. Email-ul este usor de configurat si de gestionat, iar platforma se sincronizeaza, pentru a asigura descarcarea celor mai recente comunicari ale utilizatorului pe telefonul mobil. Functia Wi-Fi ofera conectivitate permanenta si un transfer rapid de date, pentru ca utilizatorul sa isi poata impartasi experientele chiar si din miscare.

Interfata tactila perfectionata ofera o experienta intuitiva cu totul noua utilizatorilor lui Corby II. TouchWiz permite afisarea mai multor ecrane de pornire si a unui meniu placut, prin care se navigheaza cu mare usurinta. Desi dispozitivul este un ''Feature phone'', interfata sa va oferi o experienta similara cu cea a unui smartphone, permitand utilizatorilor sa citeasca si sa raspunda la mesaje fara a fi nevoiti sa inchida task-ul curent. Functia QuickType de la t9 Trace este de doua pana la 3 ori mai rapida decat tastarea obisnuita si suporta peste 75 de limbi; aceasta constituie o modalitate mai comoda de a tasta, reducand, in acelasi timp, erorile de scriere.

Handsetul Corby II va fi disponibil de la finalul lunii martie, incepand cu piata germana, continuand apoi cu alte tari europene, CIS, America Latina, Asia, India, China, Orientul Mijlociu si Africa. Nu exista nicio dezvaluire legata de pret.

samsung-corby-2_w500

 

Retea

GPRS Class 12, EDGE(RX only)

Quad-band (850/900/1800/1900MHz)

Display

3.14 inch QVGA TFT-LCD

Camera

2.0 Mega Pixel FF Camera

Panorama Shot, Smile Shot, Night Mode

Video

Codec : MPEG4/ H.264/ H.263

Playback : QVGA@15fps

Recording : QVGA@15fps

Audio

MP3, AAC, AAC+, eACC+, WMA, WAV

3.5mm Ear Jack & Speaker, Stereo FM Radio with RDS, Voice Recorder

Functii cu valoare adaugata

Social Hub

- Contacte integrate, Calendar integrat, Unified Inbox

- Basic: POP3/IMAP Email & IM

Preloaded SNS: Facebook, Twitter

IM: Gtalk , Facebook chat, Yahoo IM, MSN

Dolfin 2.0 Browser

Exchange ActiveSync

TouchWiz

QuickType by t9 Trace

Fake Call , SOS Message, Mobile Tracker

Conectivitate

Bluetooth technology v 3.0

USB 2.0 (High Speed)

WiFi 802.11 (b/g/n)

Memorie

26MB + microSD (up to 16GB)

Dimensiuni

109.9 x 60.6 x 11.7 mm, 102g

Baterie

1000mAh

Timp de vorbire : pana la 9.5 ore

Standby: pana la 620 de ore

Cele mai citite