Philips 224CL2SB

Avand o grosime de doar 12,9 mm, Philips 224CL2SB este unul dintre cele mai subtiri monitoare din lume, ceea ce il recomanda drept un dispozitiv ideal pentru o locuinta moderna. Iluminarea LED din spate evidentiaza linia subtire a monitorului si reda o imagine de calitate: distribuie lumina in mod egal si ofera posibilitatea pentru ajustarea intensitatii acesteia. Datorita sistemului avansat de control integrat, display-urile Blade nu dispun de butoane standard. In plus, dispozitivele periferice pot fi conectate la baza monitorului, astfel incat cablurile vor fi atent aranjate si nu vor mai reprezenta un impediment estetic.

Monitoarele Blade dispun de un timp de raspuns impresionant, de doar 2 milisecunde, nemaifiind nevoie sa astepti pentru vizionarea unui film sau imersia intr-un joc video. Modelul 224CL2SB este foarte familiar cu formatul 16:9: dungile negre de la capetele monitorului sunt inlaturate fara ca imaginea sa piarda din calitate. Calitatea imaginii este cat se poate de performanta: dispune de un contrast de 20 milioane:1 cu o valoare excelenta a culorii negre, iar reproducerile umbrelor negre si a culorilor este extrem de fina si precisa. Pe langa intrarile VGA si HDMI, monitorul are intergat o iesire audio, utilizatorul putand conecta o pereche de casti, atunci cand simte ca vecinii ar putea fi deranjati de zgomot, sau un subwoffer cand vrea sa dea o mica petrecere.

Ambele monitoare raspund cu strictete cerintelor protejarii mediului. Toate componentele din plastic, carcasa de metal si materialele ambalajului sunt total reciclabile si nu detin poluanti, iar lampile cu LED nu contin mercur. Monitorul Philips Blade se aliniaza standardelor de eficientizare a energiei.

Philips 224CL2SB (22 inch) si 234CL2SB (23 inch) vor fi disponibile in Romania la un pret recomandat de 749 Lei, respectiv 849 Lei.

 

Philips 224CL2SB

Cele mai citite