Notebook-urile Acer Aspire x750, disponibile in Romania

Seria Aspire x750 foloseste cele mai noi procesoare Intel® Core™ ce detin tehnologia Turbo Boost 2.0 si capabilitati media imbunatatite. Noile notebook-uri Acer ofera performanta inteligenta si capabilitati avansate de grafica si combina puterea de computing turbo cu eficienta energetica ridicata.

Intreaga gama este dotata cu Clear.fi, noul sistem de la Acer pentru media sharing, bazat pe ideea ca este mai usor pentru utilizator daca toate fisierele multimedia sunt pur si simplu aduse intr-un singur sistem, cu o interfata comuna. Indiferent unde s-ar afla. Clear.fi este o solutie cross-platforma care functioneaza imediat ce ati scos-o din cutie, detectand automat toate dispozitivele cu capabilitati Clear.fi conectate la reteaua wireless din locuinta, permitand tuturor fisierelor digitale stocate pe oricare dintre acestea sa fie accesate in conditii excelente, folosind interfata media Clear.fi.

Seria este disponibila in trei dimensiuni: 35,5 cm (14''), 39,5 cm (15.6'') si 44 cm (17.3'') – toate cu display-uri HD Acer CineCrystal™ LED. Toate notebook-urile seriei dispun de cea mai recenta versiune a standardului HDMI®.

Indiferent daca doriti sa jucati un joc, sa urmariti un film sau pur si simplu sa va relaxati ascultand muzica preferata, sistemul audio optimizat Dolby® Advanced Audio® v2 audio, cu tehnologiile Audio Optimizer, Audio Regulator, Volume Leveler, Volume Maximizer si Surround Virtualizer for Built-in va invaluie in cel mai vibrant sunet. Calitatea superioara a sunetului, combinata cu o multitudine de solutii grafice de inalta definitie si, optional, cu Blu-ray Disc™ drive, va ofera garantia unei experiente de entertainment care va va captiva toate simturile.

Acer Aspire 7750

Touchpad-ul sistemelor este multi-gest, punandu-va la dispozitie tot ce va trebuie pentru a putea naviga rapid si usor, in timp ce tastele pentru control media va ofera acces usor la entertainment.

Noile notebook-uri dispun de maxim 16 GB memorie DDR3, asigurand un timp de reactie excelent al sistemului si viteze mari pentru transferul de date. Hard disk-urile de capacitate mare ofera un spatiu generos, pentru a va putea stoca foarte usor toate fisierele multimedia, in timp ce cu Aspire 7750 aveti posibilitatea de a combina un SSD ultrarapid cu un hard disk de capacitate mare.

O gama larga de solutii de conectivitate simplifica accesul la Internet. Conexiunea Acer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ sustine Acer SignalUp™ si ofera conexiuni wireless excelente la un hotspot sau in reteaua de acasa. Gigabit Ethernet ofera conectivitate wired stabila; Bluetooth® 3.0 optional permite sharing rapid de date, in timp ce port-ul USB 3.0 va ajuta sa transferati date in si din dispozitive externe, de 10 ori mai rapid decat inainte. Cu webcam-ul Acer Crystal Eye puteti sa mentineti legatura cu prietenii sau sa derulati conferinte video cu contactele de afaceri.

Asigurand un nivel optim de performanta si entertainment, Aspire x750 face progrese catre reducerea impactului ecologic, avand un design eco, care adopta tehnologii, materiale si procese in conformitate cu cele mai importante standarde internationale - incepand cu tehnologia LED. Lampile LED ajuta la redarea unor imagini de calitate superioara si cresc vizibilitatea acestora in conditii de iluminare redusa. In plus, nu contin mercur si consuma mai putina energie fata de lampile traditionale.

Noile notebook-uri sunt disponibile in Romania.

 

Prev
1/7 Next »

Cele mai citite