Toshiba Satellite C670

Toshiba a anuntat disponibilitatea modelului Satellite C670/ C670D, care completeaza portofoliul de laptopuri spartane printr-un model cu ecran de dimensiuni mari. Laptopul de 43,9 cm (17,3'') satisface toate nevoile utilizatorului in materie de computing, la un pret accesibil. Modelul Satellite C670/C670D, cu un ecran de 43,9 cm (17,3''), este o alternativa ideala pentru inlocuirea sistemelor desktop pentru utilizatorii care lucreaza sau se joaca acasa, si pentru care mobilitatea nu este o necesitate. Datorita pretului accesibil, seria de laptopuri Toshiba Satellite C le ofera consumatorilor cu buget limitat tot ce au nevoie pentru o experienta complexa de utilizare a laptopului. Utilizatorii beneficiaza de suport pentru operatiuni precum e-mail, navigarea online, acces la retele de socializare, aplicatiile standard de tip office si multimedia de baza.

Tastatura ergonomica, un atu pentru jocuri

Laptopul Satellite C670 are o tastatura plata, ergonomica, dotata cu un keypad numeric de 10 cifre care ajuta utilizatorii sa lucreze bine in aplicatii de tip calcul tabelar, dar care raspunde foarte bine si la comenzile din jocuri. Daca utilizatorii doresc sa controleze un personaj de joc, keypad-ul numeric ajuta la miscarea pe diagonala, mai greu accesibila prin tastele directionale clasice. In plus, touchpad-ul extins cu control multi-touch asigura o parcurgere confortabila a paginilor, in timp ce camera web cu tehnologie Toshiba Face Recognition permite logarea fara tastarea parolei. Capacitatea hard-disk-ului de pana la 750 GB ofera suficient spatiu pentru stocarea fotografiilor, melodiilor, filmelor si documentelor.

Doua porturi USB 2.0 si interfata super-rapida Bluetooth® 3.0 cu o rata de transfer a datelor de pana la 24 Megabiti pe secunda - de 10 ori mai rapida decat USB 2.0 – permit conectarea cu periferice precum camerele video, hard-disk-uri externe si smartphone-uri. Interfata WLAN ofera acces facil la internet prin retelele wireless de acasa.

Design robust cu doua culori

Designul robust imbunatateste oferta tentanta stabilita prin raportul atractiv pret – performanta al seriei Satellite C670. Finisajul texturat, prezent in zona de sprijin pentru palma si pe capacul ecranului, rezista la zgarieturi si face amprentele mai putin vizibile. Utilizatorii pot alege intre doua variante de culori: noile Satellite C670 si C670D vor fi disponibile in negru sau negru cu alb pe capacul LCD-ului si in interior. 

Noul Satellite C670, dotat cu procesor Intel® si modelul C670D cu procesor AMD, vor fi disponibile incepand din luna martie in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

 

Toshiba Satellite C670

Cele mai citite