Canon prezinta IXUS 220 HS

Canon anunta extinderea renumitei serii IXUS prin lansarea modelului IXUS 220 HS - un aparat foto digital compact cu o eleganta remarcabila, care combina design-ul clasic IXUS cu performante de varf. Elegant, subtire si cu un stil incontestabil, noul model este cel mai nou intr-o linie de echipamente IXUS premium ultra-subtiri ce pune in balanta un stil deosebit si un set de specificatii tehnice avansate. Canon HS System ofera constant imagini de inalta calitate in orice conditii, in timp ce includerea unui senzor CMOS de 12,1 Mpixeli ofera functionalitati de fotografiere de mare viteza. Perfect pentru a fi luat oriunde, IXUS 220 HS include, de asemenea, obictivul ultra-superangular de 24mm cu zoom optic 5x intr-o carcasa eleganta din otel inoxidabil, cu grosime de doar 19,5mm, fiind cea mai subtire camera din segmentul ei. Capacitatea de a inregistra video Full HD (1080p) cu sunet stereo permite utilizatorilor sa capteze imagini in miscare la o calitate uimitoare.

Proiectat pentru a oferi o combinatie inegalabila de design si performanta, IXUS 220 HS este cel mai recent model IXUS dotat cu HS System - o combinatie optimizata dintre un senzor de imagine de inalta sensibilitate si puternica tehnologie de procesare DIGIC 4. Incorporand un senzor CMOS cu iluminare din spate, HS System scade nivelul de zgomot cu pana la 60% la toate vitezele ISO, permitand utilizatorilor sa capteze imagini frumoase, de inalta calitate, cu mai putin zgomot si blur, chiar si in conditii de lumina scazuta. Procesarea DIGIC 4 asigura viteza in prelucrare, redare superba a imaginii, nivel redus de zgomot si tonuri exacte de culoare, precum si un raspuns rapid in operarea de orice fel.

IXUS 220 HS ofera utilizatorilor o flexibilitate de fotografiere exceptionala datorita obiectivului Canon superangular 24mm cu zoom optic 5x si stabilizatorul optic de imagine foarte eficient. Furnizand versatilitate extinsa in incadrarea scenei, lentilele permit utilizatorilor sa includa mai multa informatie intr-un cadru si sa ajunga la subiecte mai indepartate cu ajutorul zoom-ului optic 5x. Tehnologia Canon Image Stabilizer corecteaza tremurul camerei pentru a preveni efectul de blur la zoom maxim sau atunci cand fotografiati in lumina scazuta - capturand imagini clare, detaliate in toate conditiile.

Canon IXUS 220 HS

Ecranul LCD PureColor LCD II G de inalta calitate, cu diagonala de 6,9 cm (2.7 '') este perfect pentru incadrarea imaginii, redarea imaginilor si afisarea meniului de navigare. Rezolutia de 230k-dot asigura redarea tuturor detaliilor pe ecran, iar un strat exterior de sticla securizata asigura un unghi mai larg de vizibilitate, reproducerea excelenta a culorilor si un contrast ridicat. Stratul de sticla securizata ofera o rezistenta deosebita, in timp ce suportul Hints&Tips disponibil pentru intraga interfata ofera scurte explicatii pentru fiecare caracteristica, ajutand utilizatorii sa invete mai multe despre caracteristicile camerei pe masura ce o utilizeaza.

In pofida designul subtire, IXUS 220 HS este dotat cu o gama larga de caracteristici. Cel mai compact aparat foto Canon ce ofera captura video Full HD, noul model inregistreaza 1920x1080p la 24 cadre pe secunda (fps) cu sunet stereo, memorand momentele speciale in conditii excelente de claritate. In timpul filmarii, utilizatorii pot folosi zoom-ul optic pentru a ajunge la subiectele cele mai indepartate, iar sistemul optic Canon Dynamic Image Stabilizer reduce efectul de tremurare al camerei atunci cand utilizatorul filmeaza in timp ce se deplaseaza, contribuind la producerea unor imagini video mai fine, mai clare. De asemenea, butonul Movie Record face mai rapida trecerea de la modul foto la cel video, astfel incat actiunea nu este niciodata pierduta.

Performante incredibile, usurinta in utilizare

Ideal pentru utilizatorii point&shoot, IXUS 220 HS este dotat cu modul Canon Smart Auto. Conceput pentru a face mai usoara obtinerea de fotografii de calitate foarte buna, modul Smart Auto evalueaza fiecare situatie de fotografiere in functie de mai multi factori si selecteaza setarile optime din 32 de variabile, contribuind astfel la capturarea unei imagini perfecte. Prin urmare, tot ce are de facut fotograful este sa se concentreze pe incadrarea imaginii - Smart Auto avand grija de restul detaliilor.

Smart Auto include tehnologia Face Detection si cea mai recenta tehnologie Advanced Subject Detection, care permite camerei foto sa identifice si sa urmareasca chipurile oamenilor sau obiectele aflate in miscare, cum ar fi animalele de companie sau vehiculele dintr-o scena. Odata identificate, Servo AF/AE se asigura ca subiectul principal ramane in focus si este bine expus pana la fotografiere. Functiile i-Contrast si Flash Smart Exposure din cadrul Smart Auto asigura captarea imaginilor in cele mai bune detalii posibile, reducand aparitia umbrelor dure si a efectelor de supra-expunere.

IXUS 220 HS prezinta moduri de fotografiere de mare viteza pentru captarea actiune in miscare rapida. Modul High-speed Burst permite efectuarea de fotografii cu viteze de pana la 8,0 fotografii/sec la rezolutia de 3.0MP, in timp ce in modul Continuous utilizatorul poate inregistra pana la 3,4 fotografii/sec la rezolutia maxima de 12,1Mpixeli pana la umplerea cardului de memorie, astfel incat utilizatorii nu vor rata nici un moment al actiunii. Modul Super Slow Motion Movie ofera o modalitate foarte buna de a incetini actiunile cu miscare rapida cum ar fi cele din sport, filmand la 240 fps cu rezolutie 320x240 si redand actiunea la o optime din viteza reala, oferind o nota de dramatism secventelor de actiune. Filmele de calitate VGA (640x480) sunt suportate in modul Super Slow Motion Movie, camera filmand la 120 fps cu redarea actiunii la un sfert din viteza reala.

Noul mod de fotografiere Movie Digest ofera o optiune noua si interesanta de a imortaliza evenimentele unei zile. Cand este setat pe modul Movie Digest, IXUS 220 HS va inregistra actiunea cu pana la patru secunde inainte de efectuarea unei fotografii, apoi aduna toate clipurile capturate intr-un singur film. Oferind o metoda alternativa pentru a inregistra propriile experiente, modul Movie Digest reprezinta o modalitate distractiva si simpla de a inregistra povestea din spatele fotografiilor in format video.

Pentru utilizatorii care doresc sa incerce diferite efecte, sunt disponibile sase moduri creative de fotografiere pentru a adauga imaginilor o perspectiva diferita. In plus fata de Miniature Effect, Fish-eye Effect, Super Vivid si Poster Effect, noul Toy Camera Effect ofera imaginilor aerul retro, in timp ce Monochrome creeaza fotografii in tonuri sepia, alb-negru sau alte tonuri monocromatice. Miniature Effect poate fi aplicat atat filmelor cat si fotografiilor, inregistrand in modul film cu 1.5, 3 sau 6fps pentru a crea impresia de timp deformat pentru un model la scara mica.

Imagini subacvatice cu ajutorul carcasei rezistente la apa

Suficient de flexibila pentru a o lua oriunde, camera IXUS 220 HS este, de asemenea, compatibila cu o gama de noi carcase de protectie subacvatica, disponibile optional. Waterproof Case WP-DC320L este un model subtire si rezistent la apa cu adancimi de pana la trei metri, ceea ce o transforma intr-o solutie accesibila pentru snorkelling sau activitati sportive in aer liber. Waterproof Case WP-DC41 este ideala pentru fotografierea sub apa la adancimi mai mari, oferind rezistenta pana la 40 de metri, cu un control complet al tuturor functiilor - permitand astfel utilizatorilor sa ajusteze setarile de imagine pentru a reflecta diferite scene si situatii.

Proprietarii camerelor digitale IXUS 220 HS pot deveni membri CANON iMAGE GATEWAY, un portal online de partajare a fotografiilor si a fisierelor video. Utilizatorii dispun de un spatiu de stocare personal de pana la 2 GB, suficient pentru incarcarea a sute de imagini de inalta calitate.

 

IXUS 220 HS caracteristici cheie:

• HS System (12,1 MP)

• 24mm, zoom optic de 5x. IS optic

• Corp din otel inoxidabil

• LCD PureColor G II cu diagonala de 6,9 cm (2.7 '')

• Inregistrare video Full HD cu zoom optic. Dynamic IS

• Smart Auto (32 scene)

• High-speed Burst & Super Slow Motion Movie

• Movie Digest

• Moduri de fotografiere creativa

• Optional carcasa de protectie subacvatica

Cele mai citite