Asus G53Jw - notebook de gaming

Orice gamer care se respecta a auzit de Republic of Gamers, comunitate care urmareste excelenta in jocuri si performanta absoluta, iar notebook-ul Asus G53Jw este un reprezentant de seama, reusind sa imbine mobilitatea cu specificatiile tehnice care asigura o experienta de joc fara egal. Motorul acestui laptop de jocuri este procesorul Intel Core i7-740QM cu o frecventa de 1,73GHz, care la randul sau este secondat de cei 6 GB de memorie RAM DDRIII la 1333 MHz. Totusi, piesa de rezistenta a oricarui sistem de jocuri este placa video, iar in cazul acestui notebook, greul cade pe NVIDIA® GeForce® GTX 460M cu o memorie GDDR5dedicata de 1,5 GB, solutie integrata in premiera intr-un notebook. Datorita acestei solutii, redare nativa a continutului DirectX11 ofera un orizont nou de posibilitati grafice. Lista specificatiilor impresionante continua prin spatiul de stocare de 1 Terra, asigurat prin cele doua HDD-uri S-ATA.

Ecranul LED al notebook-ului masoara 15,6 inch si ofera o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, dar cei care vor sa transmita imaginile pe un ecran de dimensiuni mai mari, pot face asta prin intermediul conexiunii HDMI 1.4. Sunetul surround EAX si THX produs va surprinde prin claritate si amplitudine si este opera unui nume redutabil Creative EAX Audigy.

Transferul rapid de date este asigurat de conexiunile wireless 802.11bgn, prin portul USB 3.0, sau prin Bluetooth v2.1+EDR. Daca sesiunile de gaming se prelungesc pana tarziu in noapte, tastatura chiclet reprezinta un atu in plus pentru gameri.

Sistemul Asus G53Jw este disponibil in oferta KOYOS.ro la pretul de 5.499 RON, cu o garantie de 24 de luni.

 

Asus G53Jw

Cele mai citite