Canon PowerShot SX230 HS

Canon lanseaza puternicul, compactul si elegantul model PowerShot SX230 HS, ce permite utilizatorilor sai sa produca fotografii uimitoare chiar si atunci cand sunt in miscare. Perfect pentru cei care calatoresc mult sau doresc sa surprinda momentele pretioase petrecute in vacanta impreuna cu familia, Canon PowerShot SX230 HS dispune de tehnologia GPS astfel incat puteti eticheta fotografiile si urmari calatoria dvs., pentru ca apoi sa rememorati etapele parcurse odata intorsi acasa. In plus, Canon PowerShot SX230 HS este dotat din plin cu tehnologie si realizeaza imagini bogate, pline de detalii – fiind ideal pentru toate aventurile tale.

Elegant si compact, Canon PowerShot SX230 HS este disponibil in nuante elegante de albastru, roz sau negru si se potriveste cu usurinta in buzunar, o caracteristica esentiala atunci cand va aflati in miscare. Capabil sa captureze la calitate deosebita peisaje panoramice sau obiecte indepartate, Canon PowerShot SX230 HS dispune de un obiectiv supraangular de 28mm cu zoom optic 14x si tehnologie de stabilizare optica a imaginii. Aceste caracteristici va permit sa incadrati perfect scena atunci cand efectuati fotografii in calatoriile dumneavoastra. Senzorul CMOS de 12,1 Mpixeli va asigura ca fotografiile redau cu fidelitate caracteristicile locatiei unde au fost efectuate.

Canon PowerShot SX230 HS

PowerShot SX230 HS este dotat cu modul Canon Smart Auto. Acesta detecteaza automat pana la 32 de scene diferite si aplica cele mai bune setari pentru imagine in functie de conditiile existente, contribuind la producerea de imagini de cea mai inalta calitate fara a fi necesara nici o actiune de ajustare din partea utilizatorului.

Fotografii de calitate, si pe timp de noapte

Fie ca fotografiati in timpul zilei, atunci cand va aflati pe traseul turistic, sau seara, cand gustati viata de noapte, Canon PowerShot SX230 HS produce imagini premium, indiferent de conditiile de fotografiere, datorita sistemului HS System.

HS System foloseste tehnologia Canon de ultima ora pentru a reduce neclaritatea si zgomotul imaginilor, creand fotografii uimitoare chiar si pe timp de noapte, astfel incat amintirile calatoriei sa fie pastrate in cele mai amanuntite detalii. HS System combina un senzor performant si puternica tehnologie Canon de procesare a imaginilor pentru a oferi rezultate bine definite, clare si colorate.

Canon PowerShot SX230 HS display

Canon PowerShot SX230 HS - caracteristici cheie:

• Calitate premium a imaginii chiar si in lumina scazuta folosind HS System cu senzor CMOS de 12,1 megapixeli

• Zoom optic 14x, obiectiv supraangular de 28mm cu stabilizator optic de imagine

• Modulul GPS eticheteaza fotografiile dumneavoastra si tine un jurnal de calatorie

• Filmare Full HD (1080p) cu zoom optic, sunet stereo, Dynamic IS si HDMI

• Corp metalic compact, cu ecran LCD PureColor II G cu diagonala de 7,5 cm (3.0 '')

• Smart Auto detecteaza 32 scene pentru simplitate ''point and shoot''

• Captura actiunilor rapide cu High-speed Burst si Super Slow Motion Movie

• Movie Digest inregistreaza un scurt film inainte de efectuarea fiecarei fotografii pentru a crea un film bonus. Filmare iFrame pentru editare rapida

• Moduri Manual, Av si Tv pentru un control creativ deplin

• Optional carcasa de protectie subacvatica (pana la adancime de 40 m)

Cele mai citite