Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

PCMark 7 se lanseaza in curand

Futuremark a anuntat astazi PCMark 7, noua versiune a benchmark-ului sau, oferind o solutie completa de testare a calculatoarelor cu Windows 7. PCMark 7 include 7 seturi de teste, insumand peste 20 de benchmark-uri pentru imagine, video, stocare, navigare web si jocuri.

''Inovatiile precum SSD-uri, netbook-uri sau tablete au crescut aria de performanta disponibila pentru utilizatori. Avand o multitudine de alegeri posibile, PCMark 7 este un utilitar esential si necesar pentru compararea performatelor PC-urilor'', a spus Jani Joki, Director de Produse si Servicii PC la Futuremark.

PCMark 7 masoara diferite aspecte ale performantelor unui PC, cu un inalt nivel de acuratete. Performanta globala este testata cu suita PCMark. Suita Lightweight masoara capabilitatile sistemelor mai slabe si ale platformelor mobile, care nu pot rula suita PCMark. Performanta medie este masurata de suitele Entertaiment, Creativity si Productivity

Componentele pot fi testate cu suitele Computation si Storage. Aceasta din urma este ideala pentru testarea SSD-urilor si a hard-urilor externe.

Data de lansare nu a fost anuntata, dar s-a mentionat ca va fi in curand.

 

PCMark 7

Cele mai citite

Error: No articles to display