Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Camera de supraveghere Axis M3014

Industria camerelor de supraveghere din Romania a crescut substantial in ultimii doi ani. Nevoia de securitate a companiilor a dus la cresterea importurilor de produse de acest gen. In acest moment, cel putin in marile orase la Romaniei, rar se mai intalnesc spatii comerciale care sa nu fie supravegheate cu diferite solutii, majoritatea IP based. Cresterea vanzarilor de camere de supraveghere s-a datorat atat intelegerii de catre manageri a beneficiilor aduse de acesta metoda de securitate, cat si modificarii legislatiei, respectiv impunerea legii nr. 18 din 4 aprilie 1996.

Axis este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de supraveghere din lume, solutiile oferite de companie fiind prezente in Romania prin intermediul retelei de distributie ELKOTech. Produsul pe care l-am primit in teste, Axis M3014, este o camera de supraveghere tip dome. Aceasta ofera o solutie de supraveghere discreta, fiind ideala pentru magazinele retail, banci si cladiri de birouri.

Pachetul contine: Axis M3014

1 port AXIS PoE Midspan

Camera Axis M3014

Ghid de instalare

CD cu instrumente de instalare

Software de inregistrare

Licenta Windows decoder

Montarea echipamentului s-a realizat usor si rapid. Avand un diametru de doar 9 cm, partea vizibila a camerei devine de 3cm dupa ce a fost montata. Astfel, Axis M3014 reprezinta solutia optima pentru companiile interesate de a implementa solutii de supraveghere video discrete. Aceasta afirmatie este sustinuta si de eliminarea nevoii de a alimenta suplimentar camera. Puterea necesara functionarii este data direct de catre portul Ethernet IEEE 802.3. In acest fel, Axis a micsorat costurile de constructie si permite o ''ascundere'' mult mai eficienta a camerei.

Modelul permite scanarea progresiva, oferind imagini de o rezolutie mare fara a interveni artefacte, cu o viteza de 30 fps. Modelul produs de Axis se bazeaza pe standarde IP deschise si se poate conecta la orice tip de retea IP, care pot fi accesate de la distanta. M3014 dispune de caracteristici de analiza, precum: detectarea miscarii, detectare audio si ''alarma de vandalism''. Ultima caracteristica este utila in zone in care au loc de obicei vandalizari, cum ar fi scoli, inchisori sau transport in comun, sau in zone in care vremea, vibratiile sau praful pot perturba buna functionare a camerei. Alarma detecteaza incidente precum rotirea camerei, defocusarea sau murdarirea obiectivului cu vopsea.

Camera ofera steam-uri multiple ce pot fi optimizate individual in H.264 si in Motion JPEG. Compresia H.264 permite optimizarea pentru bandwidth si eficienta de stocare, prin reducerea bit rate-ului.

Specificatii tehnice:

Lentile: 2.9 mm, F2.0, iris fix Unghi oriental de vizualizare = 80 grade Senzor imagine: 1/4'' scanare progresiva RGB CMOS 1MP Procesor si memorie: ARTPEC-3, 128 MB RAM, 128 MB Flash Power over Ethernet IEEE 802.3af Clasa 1 Video Streaming:

H.264: 30 fps, la toate rezolutiile MPEG4 Part 2: 30 fps, toate rezolutiile MJPEG: 30 fps, toate rezolutiile

Rezolutii: de la 1280x800 pana la 160x90 pixeli

Axis M3014 este disponibila in Romania prin intermediul partenerilor ELKOTech Romania, www.elko.ro. Pretul informativ este de 1.700 RON.

Cele mai citite

Error: No articles to display