Cel mai mic telefon mobil din lume e un ceas de mana - Penthouse

Gadgeturile unice capteaza atentia rapid. Ce ziceti de acest ceas telefon mobil Penthouse care este atat un ceas digital cat si un telefon mobil? Sigur este ceva ce merita vazut.

ceas telefon mobil penthouseConceptul de ceas telefon mobil Penthouse nu este ceva chiar atat de nou. Exista, de asemenea, alte dispozitive anterioare care au fost lansate, dar se pare ca acestea nu au captat atat de multa atentie. Tehnologia utilizata atunci este diferita de cea actuala. Poate de aceasta data, caracteristicile ceasului telefon mobil Penthouse sunt mai atragatoare.

Unele dintre caracteristicile acestui ceas telefon mobil sunt intr-adevar unice. Ar putea chiar sa fie considerat cel mai mic telefon mobil din lume datorita dimensiunilor reduse. Ceasul telefon mobil Penthouse beneficiaza de touchscreen 1.5 inch,  Quad band support, dual SIM si o fata detasabila care poate transforma acest ceas de mana intr-un mini mobil. De aemenea, contine un card microSD 1GB si alte caracteristici specifice telefoanelor mobile: camera digitala, radio FM, player video, payer audio, functie pentru inregistrare si multe altele. Acest ceas de mana cu telefon mobil este disponibil la Chinavasion pentru $113.
ceas telefon mobil penthouse

Cele mai citite