Iti dau reducere 1% la PC Garage

Record de descarcari pe Samsung Apps

Samsung a anuntat inregistrarea unui numar record de 100 de milioane de descarcari de pe platforma Samsung Apps, magazinul online de aplicatii pentru telefoane mobile si TV, de la lansarea serviciului odata cu smartphone-ul Samsung Wave (GT-S8500) din iunie 2010 pana in prezent. Samsung Apps a evoluat rapid inca de la lansarea sa, atingand 10 milioane de descarcari in primele trei luni si ajungand la 100 de milioane de descarcari in martie, la doar zece luni de la lansare. Peste 13.000 de aplicatii sunt acum disponibile pe site – un numar de sase ori mai mare fata de prima zi.

Printre cele mai descarcate aplicatii in Romania se numara Romanian Trains, Otopeni Flights, NewsHub Trial sau Traffic Data. Aplicatiile de transport si navigatie – precum London Traffic si Ndrive France – sunt de asemenea foarte populare in randul utilizatorilor din Europa. O mare parte dintre cele mai populare aplicatii includ subiecte culturale; gastronomia si vinurile sunt foarte populare in Franta, germanii apreciaza aplicatile de fotbal, iar italienii sunt fanii aplicatiilor cu subiecte legate de cinematografie.

Prin prezenta Samsung Apps in 120 de tari, diversitatea de continut disponibil pe site a fost accesata cu o frecventa foarte mare in majoritatea acestor tari. In Franta s-a inregistrat cel mai mare numar de descarcari, urmata de Germania si Spania. Aceste trei tari au acoperit 40% din totalul de descarcari la nivel global.

Samsung Apps include o gama variata de jocuri, aplicatii de stiri, documentare, retele sociale si navigatie ce au fost special create pentru smartphone-urile Samsung. Utilizatorii Samsung Apps pot sa impartaseasca informatii despre aplicatiile lor favorite prin intermediul retelelor sociale, Facebook sau Twitter.

Samsung le ofera dezvoltatorilor din intreaga lumea oportunitatea de a crea aplicatii personalizate local. Şi in cazul utilizatorilor romani, Samsung ofera aplicatii relevante tarii noastre create de dezvoltatori romani pentru platform bada. Una dintre cele mai populare aplicatii este Traffic Data, un serviciu complet care prezinta informatii legate de evenimentele din trafic, drumurile blocate si imagini in timp real prin intermediul webcam-urilor. Aplicatia foloseste conexiunea la Internet si GPS si este disponibila atat limba romana, cat si limba engleza.

Traffic Data este disponibila pentru smartphone-urile din gama Samsung Wave: Wave 575, Wave 723, Wave 533 si Wave 525.

 

Samsung Apps logo

Cele mai citite