Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Battlefield Play4Free lansat

Inceputul testarii Open BETA marcheaza si lansarea neoficiala a jocului Battlefield Play4Free in intreaga lume. Prin acest MMOFPS, Electronic Arts aduce in mod gratuit fanilor si nu numai experienta unica Battlefield prin includerea tuturor hartilor oficiale din jocurile Battlefield 2 dar si din Bad Company.

 

Acesta nu aduce nimic nou genului. Jucatorii progreseaza in rang prin castigarea bataliilor pe diferite harti, invata noi abilitati de combat si castiga bani ce ii pot schimba pentru diverse arme si echipamente care sa ii ajute in lupte de pana la 32 jucatori.

Battlefield Play4Free simuleaza cariera unui soldat provesionist jucatorul, fiind nevoit sa progreseze pentru a-si imbunatati capabilitatile fizice disponibile in joc prin echipamente si abilitati. De asemenea jocul ofera un mod avansat de customizare ce permite crearea unui avatar unic dupa infatisarea si personalitatea posesorului.

battlefield play4free

Cele mai citite

Error: No articles to display