Toshiba extinde seria Satellite L

Toshiba anunta o actualizare a gamei de laptopuri Satellite L. Portofoliul ofera modele cu trei dimensiuni diferite de ecran si o selectie larga de procesoare de la AMD si Intel. Datorita raportului pret - performanta foarte avantajos, acestea reprezinta solutia ideala pentru utilizatorii care au nevoie de un laptop pentru realizarea sarcinilor de zi cu zi, dar care doresc, de asemenea, caracteristici multimedia – atat acasa, dar si in miscare. Modelele Toshiba din seria L cuprind o gama larga de configuratii variate, astfel incat consumatorii pot gasi o versiune care sa raspunda exact nevoilor lor. Seria L din gama Satellite va fi disponibila in al doilea trimestru al anului 2011 in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Oferind ecrane HD, grafica puternica si procesoare performante, noua gama de laptopuri Satellite L raspunde solicitarilor multimedia complexe. Acestea beneficiaza de solutia Resolution+ si sunt capabile sa sustina filmele 3D prin intermediul HDMI pe un televizor extern compatibil 3D. Pentru a depasi problema disponibilitatii limitate a continutului 3D, unele modele din seria L ofera solutii de conversie de la 2D la 3D, pentru adaugarea adancimii de camp necesare pentru o experienta 3D prin conectarea la un ecran 3D-TV. Efectele vizuale excelente sunt sustinute de un sunet amplu datorita suportului Dolby Advanced Audio. Modelele Satellite L770, L750, L755, L775 de asemenea ofera difuzoare integrate Onkyo stereo. Nu in ultimul rand, o selectie larga de solutii de conectivitate, inclusiv suportul pentru conexiuni de mare viteza prin USB 3.0 si Bluetooth 3.0, dar si wireless LAN, scot in evidenta atributele acestor laptop-uri multimedia.

Satellite L730 / L735 pentru utilizatorii mobili

Ecranul modelului Satellite L730/L735 masoara 33,8 cm (13,3''), si cantareste numai 2,1kg, fiinid adresat in principal utilizatorilor care apreciaza in primul rand portabilitatea unui sistem mobil.

Satellite L750 / L755, destinat calatorului ocazional

Masurand 39,6 cm (15,6''), modelele Satellite L750 / L750D / L755 / L755D cantaresc incepand de la 2,5kg si se adreseaza utilizatorilor care isi vor folosi laptopul acasa, dar si in oras.

Satellite L770 / L775, solutie alternativa desktopului

Cu un ecran de 43,9 cm (17,3'') si cantarind 2,8 kg, Satellite L770 / L770D / L775 sunt gandite pentru utilizatorii care apreciaza un display de mari dimensiuni.

Model Matrix cu efect optic de adancime

Modelele L730 Satellite, L750 si L770 dispun de un design model matrice pe un fundal luminos, de culoare argintie pe capacul ecranului si in jurul tastaturii de culoare neagra, cu un finisaj special care nu retine amprentele digitale. Satellite L775 are, de asemenea, un model matrice, dar este suprapus unui fundal argintiu intunecat sau alb. Modelele L735 Satellite si Satellite L755 vor fi disponibile in patru variante de culori: argintiu inchis, rosu modena, maro si alb luxe.

 

Toshiba Satellite L

Cele mai citite