Philips lanseaza noua gama de monitoare pentru business

Philips lanseaza o noua serie de monitoare business dedicate companiilor si utilizatorilor avansati. Patru modele dispun de tehnologia LED si tehnologia inovativa Philips PowerSensor. Acest senzor infrarosu face posibila diminuarea cu pana la 80% a consumului de energie a monitorului. Astfel, monitoarele sunt eficiente energetic si corespund nevoilor companiilor care vor sa protejeze mediul inconjurator printr-o investitie minima, fara insa sa compromita calitatea. Datorita tehnologiei de eficientizare a consumului de energie, integrata monitoarelor, costurile operationale sunt reduse fara a mai intreprinde alte actiuni aditionale. Modelul de top al noii serii este Philips 273P3LPHES, un monitor full HD ce dispune de un display de 27 inch.

Noile modele business nu fac o impresie buna doar in segmentul de consum eficient de energie, calitatea imaginii constituind un plus la fel de mare. Iluminarea LED ofera culori adanci si clare. Contrast ratio-ul este foarte mare. In plus, monitoarele LED nu contin mercur, consuma cu 40% mai putina enegie fata de monitoarele CCFL conventionale, au o durata de viata indelungata si nu trebuie inlocuite des. Noile monitoare business au un consum redus de energie. Tehnologia PowerSensor reduce si mai mult cantitatea de energie necesara la modelele 273P3LPHES, 273P3PHES, 221P3LPYES si 221B3LPCS, consumul fiind redus astfel cu pana la 80%.

Philips 273P3 PHES

Tehnologia Philips PowerSensor este eficienta in consumul de energie, reducand din luminozitatea monitorului atunci cand utilizatorul paraseste calculatorul. Senzorul infrarosu recunoaste cand acesta se intoarce la birou si reporneste monitorul la modul normal de operare. Astfel PowerSensor poate reduce costurile de energie cu pana la 80% atunci cand monitorul nu este in folosinta, in timpul pranzului sau a intalnirilor. Cand se afla in standby, monitoarele business consuma doar 0,1 wati. Majoritatea monitoarelor pot fi inchise complet prin apasarea butonului de pornire. Companiile mari, in particular, pot reduce considerabil consumul de energie in acest fel.

Noua gama de monitoare business include modele care raspund unei largi palete de nevoi. Gama Professional (sau P Line), conceputa special pentru utilizatorii avansati, arhitecti si designeri, combina perfect calitatea imaginii cu cele mai inalte standarde ergonomice. Modelul Philips 273P3LPHES este inzestrat cu un ecran de 27 inch iar piciorul de sprijin Philips SuperErgo, ce dispune de functia auto-pivoting, poate ajusta inaltimea monitorului pana la 130 mm. Linia Business (B Line) a fost dezvoltata special pentru companii iar functia ei primara este aceea de eficientizare a consumului de energie. Linia Small Business (S Line) este ideala pentru companiile sau firmele mici, oferind calitate premium la un pret atractiv.

Functiile de baza care insotesc noua serie Business:

• 27 inch este cea mai mare diagonala a seriei, ideala pentru lucrul simultan cu mai multe documente

• Rezolutia Full HD asigura cea mai buna imagine, perfecta pentru aplicatii grafice avansate

• SmartImage – aceasta tehnologie recunoaste ce aplicatie este folosita si isi adapteaza setarile automat

• Design-ul ergonomic ajuta la mentinerea unei pozitii drepte in fata monitorului

• Porturile USB prin care se conecteaza dispozitivele periferice

• Aspect ratio 16:9 (ratio-ul normal este 16:10)


Model 

Size 

PowerSensor 

LED 

DisplayPort 

Adjustable height 

EPEAT  

P Line

273P3LPHES

68.6 cm (27”)

130 mm

Gold

P Line

273P3PHES

68.6 cm (27”)

130 mm

Gold

P Line

241P3LYES

61 cm (24”)

130 mm

Gold

P Line

241P3ES

61 cm (24”)

130 mm

Gold

P Line

221P3LPYES

54.6 cm (21.5”)

130 mm

Gold

B Line

221B3LPCS

54.6 cm (21.5”)

70 mm

Gold

S Line

221S3LSS

54.6 cm (21.5”)

70 mm

Silver

 

Conector DisplayPort

Cateva modele ale liniei P sunt echipate cu conectorul DisplayPort, ce permite ca monitorul si calculatorul sa fie conectate direct, fara nevoia vreunui adaptor. Cu o viteza a transferului de date de 10,8 Gbps/sec, conexiunea este mai rapida decat cea de tip DVI. Aceasta poate fi realizata prin folosirea unui cablu cu o lungime de pana la 15 metri, iar imaginea rezultata este clara, fara intreruperi. Conectorul face posibil transferul de semnale audio si video printr-un cablu unic, monitoarele prefigurand astfel tendintele tehnologice din viitor.

In procesul productiei noilor monitoare Philips, sustenabilitatea a constituit un reper decisiv: acestea au fost distinse cu premiile EPEAT Gold pentru cel mai mare nivel de protectie pentru sanatatea utilizatorilor si pentru mediul incojurator dar si pentru emisiile scazute de carbon. In plus, certificarea GOLD garanteaza ca cel putin 30% din materialul folosit in fabricarea lor este reciclat, fapt ce limiteaza cantitatea de material daunator folosit. Aceste caracteristici recomanda noile monitoare Philips ca fiind alegerea ideala pentru utilizatori si companiile responsabile cu mediul inconjurator.

Cele mai citite