Toshiba Camileo P100 si Camileo B10

Toshiba prezinta doua noi camere video cu inregistrare Full HD: CAMILEO P100 si CAMILEO B10. Modelul Camileo B10 se adreseaza utilizatorilor activi, pasionatilor de calatorii si in special celor tineri. Acestia apreciaza o camera video robusta, care poate fi pastrata mereu la indemana pentru filmari spontane, dar nu sunt dispusi sa faca rabat la calitatea imaginii. Modelul CAMILEO P100, prin forma sa tip pistol si zoom-ul optic avansat, este un partener potrivit pentru orice ocazie. Ambele modele CAMILEO vor fi disponibile in al doilea trimestru al anului, in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Atat CAMILEO B10 cat si CAMILEO P100 ofera interfata grafica Toshiba, cu icoane dispuse clar si usor de navigat, care formeaza un meniu intuitiv. Datorita compatibilitatii fiecarei camere cu cardurile de memorie standard SDXC de pana la 64 GB, utilizatorii au suficient spatiu pentru stocarea clipurilor video si a fotografiilor. In plus, butonul CAMILEO Upload permite incarcarea rapida a clipurilor pe retelele de socializare pentru partajarea cu prietenii si familia. Pentru transmiterea continutului catre un ecran TV de mari dimensiuni, camere sunt dotate cu iesire HDMI® Digital AV.

CAMILEO P100: Zoom optic avansat si editare simplificata

CAMILEO P100 ofera functie zoom optic 8x, care permite apropierea imaginii astfel incat si detaliile aflate la distanta sa fie capturate la calitate Full HD. Odata comutat pe modul de fotografiere, CAMILEO P100 ofera zoom optic 5x la o rezolutie de 16 megapixeli, prin folosirea intrapolarii in timp real.

Toshiba Camileo P100

Modelul CAMILEO P100 lipeste automat scenele in cazul apasarii butonului Pauza. Astfel, utilizatorii pot opri inregistrarea pentru a o relua in cadrul aceluiasi clip video.

CAMILEO B10 – captureaza aventurile la calitate Full HD

In plus fata de usurinta cu care clipurile filmate pot fi incarcate pe retelele sociale, CAMILEO B10 poate fi folosit si pe post de webcam. Utilizatorii pot sa conecteze pur si simplu camera video la laptop prin intermediul portului USB, si astfel sa pastreze legatura cu prietenii si familia. Cu o greutate de numai 108 grame, CAMILEO B10 este un tovaras robust si compact, mereu la indemana pentru inregistrarea rapida si spontana. Stabilizarea video, combinata cu functia de detectare a miscarii, ofera imagini clare, chiar si pentru scenele de actiune.

 

Toshiba Camileo B10

Cele mai citite