Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech Wireless Illuminated K800

Tastatura reincarcabila Logitech Wireless Illuminated K800 este disponibila acum in Romania. Aceasta este dedicata acelora pentru care orele din zi nu sunt suficiente, noaptea reprezentand acel moment de liniste in care pot scrie, finaliza un proiect important sau in care se pot descatusa de realitate, prin imersarea intr-un joc fantastic. Senzorii de lumina ambientala integrati tastaturii Logitech asigura cantitatea necesara de lumina pentru ca tastarea sa fie cat mai lina si acurta, aceasta avand si un efect linistitor asupra celui care o foloseste. In timpul zilei, cand nu este nevoie de lumina tastelor, senzorul de miscare al tastaturii econimiseste bateria, sporindu-i durata de functionare.

''Tastatura Logitech Wireless Illuminated K800 va gasi admiratori in randul trend setterilor, care vor fi fascinati de liniile futuriste ale tastaturii si de ambianta pe care o creaza intr-o incapere. Va fi foarte utila si acelora pentru care ziua de lucru nu se termina la locul de munca, iar noaptea trebuie sa fie la fel de inspirati. Acestia nu au nevoie doar de o tastatura performanta ci si de una care sa le ofere un mediu de lucru confortabil si relaxant.'' a precizat Camelia Barbalata, Country Manager Logitech pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Iluminarea din spate a tastaturii K800 se ajusteaza in functie de cantitatea de lumina prezenta in camera folosind senzori de lumina ambientala. Senzorii de miscare detecteaza mainile in momentul apropierii lor de tastatura si activeaza iluminarea, iar cand acestea se indeparteaza, iluminarea scade din intesitate. Astfel, iluminarea va fi puternica si precisa iar bateriile vor functiona mai mult: tastatura va putea fi folosita 10 zile pana la urmatoarea incarcare. Tastatura functioneaza chiar si atunci cand bateria este descarcata: cablul micro-USB permite reincarcarea in timpul tastarii, asa ca pasionatii de jocuri nu vor trai surpiza intreruperii conexiunii in timpul actiunii. Bateriile nu vor trebui inlocuite niciodata, datorita modului de reincarcare rapid si flexibil.

Logitech Wireless Illuminated include sistemul de taste PerfectStroke™ si Logitech Incurve keys™ care fac posibila o experienta unica a tastarii. Sistemul de taste PerfectStroke ajuta la o tastare fluida si silentioasa, utila atat pentru agilitatea gamerilor cat si pentru confortul scrierii unui proiect important. Designul concav si marginile curbate ale tastelor Incurve pozitioneaza corect degetele care vor glisa de la tasta la tasta, ora dupa ora. In plus, literele si simbolurile inscriptionate pe taste sunt durabile si nu se vor sterge.

Tastatura Wireless Illuminated Keyboard K800 este compatibila cu Logitech® Unifying, micul receiver pe care-l poti lasa conectat la laptop. Mai mult, conectivitatea wireless Logitech® Advanced 2.4 GHz elimina intarzierile si caderile.

Tastatura Logitech Wireless Illuminated K800 este disponibila in magazinele partenere la un pret recomandat de 439 Lei.

 

Logitech Wireless Illuminated K800

Cele mai citite

Error: No articles to display