Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Bonus de precomanda si noua data de lansare Dungeon Siege III

A fost un an destul de greu pentru Square Enix, care s-a zbatut cu cateva titluri ce au fost lansate cu mult inaintea finalizarii astfel atragand nemultumirea fanilor dar si numeroase critici si note pe cat se poate de mici in reviewuri. Dupa cum ne-a obisnuit compania in ultimult timp, si dupa cum speram ca a invatat din greselile facute, Square Enix, a impins si lansarea jocului Dungeon Siege III pentru data de 17 Iunie 2011, dorind astfel sa ofere comunitatii un joc complet si fara buguri.

 

De asemenea, Square Enix a incheiat astazi un acord cu Valve, prin care orice precomanda facuta pentru jocul Dungeon Siege III prin intermediul platformei Steam, va include in mod gratuit primele doua titluri ale seriei, Dungeon Siege I si II.

Actiunea din acest al treilea titlu este plasata tot pe continentul ravasit Ehb, in care tu, drept jucator vei putea lua rolul unuia dintre cei patru eroi pusi la dispozitie, pentru a restaura pacea si linistea intr-un action RPG veritabil.

dungeon siege III

Cele mai citite

Error: No articles to display