Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Noi detalii Mass Effect 3

Primele detalii despre al treilea si ultimul titlu din seria Mass Effect au fost oferite publicitatii prin intermediul GameInformer. Bioware va incerca sa spele rusinea dupa mica dezamagire oferita de Dragon Age II, imbunatatind sistemele deja prezente in jocurile Mass Effect si oferind o poveste plina de actiune cu finaluri multiple.

 

Actiunea jocului va fi precedata indeaproape de cea din DLC-ul The Arrival, care te va pune in postura personajului principal, Sheppard, aflat pe Pamant, in asteptarea sentintei asupra evenimentelor petrecute in acest ultim DLC. Reaperii isi vor face aparitia in mijlocul evenmintelor, punand astfel personajul principal intr-o cursa de a scapa de pe planeta, ajunge la propria nava, alcatui din nou o echipa si salvand planeta pentru a treia oara.

Producatorii au specificat faptul ca sistemul de leveling va fi imbunatatit, vor fi introduse de asemenea noi optiuni in alegerea abilitatilor si nu in ultimul rand vor exista cateva incheieri alternative ale jocului, in functie de deciziile luate si actiunile facute.

mass effect 3

Cele mai citite

Error: No articles to display