Notebook Samsung RC 710

Samsung a lansat in Romania notebook-ul Samsung RC 710. Cu un ecran LED HD ce ofera o luminozitate de pana la 300 nit, Seria RC este alegerea ideala pentru oricine cauta sa isi aduca lumea la viata in culori mai luminoase, mai clare si mai vibrante, intr-un mod natural. Laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i5 de ultima generatie, dar si cu Windows 7 Home preinstalat si cu o placa grafica NVIDIA Optimus, ce aloca resurse in mod dinamic in zonele care au cea mai mare nevoie de ele. Astfel, va puteti bucura de multi-tasking fara efort si de divertisment pentru intreaga familie. Carcasa eleganta, rezistenta la zgarieturi si tastatura Island sunt detalii care il fac pe RC Series sa arate armonios in orice context.

''Suntem incantati sa lansam notebook-ul Samsung RC 710. Acestea ofera consumatorilor calitate dovedita, performanta, fiabilitate si usurinta in folosire. Seria RC este ideala pentru cresterea productivitatii, navigare pe Internet sau pur si simplu pentru a va bucura de divertisment in miscare, cu imagini incredibil de clare si de natural, afisate de un ecran widescreen,'' a declarat Sebastian Cucu, managerul diviziei IT in cadrul Samsung Electronics Romania.

Display-ul gloss LED de 17.3'', luminat din spate, produce cele mai clare imagini si culori incredibil de vii, cu o luminozitate de pana la 300 nit, cu 50% mai luminoase decat versiunea anterioara. Placa video NVIDIA Optimus (ce incorporeaza NVIDIA GeForce 315M 1GB) asigura, de asemenea, o performanta grafica de top, pentru activitati intense precum gaming-ul, dar care are si capacitatea de a prelungi durata de viata a bateriei, prin trecerea automata la placa grafica interna Intel pentru aplicatii care au nevoie de mai putine resurse.

Va puteti bucura de performanta mai rapida si mai inteligenta prin intermediul Microsoft Windows 7 Home original si al gamei de procesoare de ultima generatie Intel Core i5, care accelereaza performanta prin alocarea dinamica a puterii de procesare in zonele care au cea mai mare nevoie de ea, folosind tehnologia inteligenta Turbo Boost de la Intel.

Tehnologia Samsung Power Plus face ca bateriile sa dureze de pana la 3 ori mai mult decat cele obisnuite; astfel, notebook-ul RC 710 este companionul perfect daca aveti nevoie de multitasking acasa sau in miscare. RC Series este de o calitate remarcabila, imbinand performanta si caracteristicile de top cu design-ul ultra stilat al carcasei rezistente, din metal mat, disponibila intr-o gama de culori diverse: negru mat, negru glossy, rosu si argintiu*.

RC 710 de la Samsung include o gama de unelte avansate si de caracteristici care va vor ajuta sa ramaneti conectat si sa sporiti productivitatea. Tehnologia Samsung de pornire rapida Fast Start permite pornirea laptopului cu pana la 20% mai repede decat alte PC-uri si revenirea din modul Sleep in doar cateva secunde de la deschiderea capacului sau apasarea butonului Power. In cadrul acestui mod avansat de Sleep, datele sunt salvate atat in HDD, cat si in memorie, astfel incat continutul dvs. va fi la fel cum l-ati lasat, chiar si atunci cand laptopul se inchide din cauza bateriei golite total. Pentru productivitate imbunatatita, tastatura Island, cu un design ergonomic si cu spatiere optima intre taste, este mult mai comoda de utilizat, prevenind erorile de tastare.

Dotat cu tehnologia SRS Premium Sound, RC 710 ofera sunet 3D mai realist si mai natural pentru muzica, filme sau jocuri, precum si bass imbunatatit, dialog ultra clar si control mai bun al definitiei sunetului pentru claritate maxima la frecvente inalte. Pentru a va ajuta sa tineti legatura cu cei apropiati, webcamul HD 1.3M permite intregistrarea unor imagini mult mai limpezi si redarea clipurilor video intr-o rezolutie HD widescreen, pentru a va bucura de un camp mai larg de vizualizare.

Navigarea pe Internet si partajarea informatiei este mult mai simpla cu noul notebook RC 710. Prin intermediul Bluetooth 3.0 High Speed* puteti transfera si accesa muzica, imagini sau filme si orice alte date intre dispozitive la o viteza wireless de 24 Mbps (de 8 ori mai rapid decat Bluetooth 2.1). De asemenea, tehnologia PC-Phone Photo Share ** de la Samsung permite accesarea Internetului de oriunde v-ati afla, prin captarea semnalului 3G de la telefonul dvs. direct pt PC-ul dvs. Tehnologia face posibile, de asemenea, trimiterea de SMS-uri sau apelarea direct de pe notebook, precum si folosirea retelei Wi-Fi de la telefonul dvs.

Notebook-ul este disponibil la pretul de 4299 RON.

 

Samsung RC 710

Cele mai citite