Asus Automobili Lamborghini VX7

ASUS Automobili Lamborghini VX7 preia puterea celei de a doua generatii de procesoare Intel Core i7 quad-core si este primul notebook din lume cu grafica discreta NVIDIA GeForce GTX 460M, sustinuta de 3GB de memorie video dedicata. Utilizatorii beneficiaza de asemenea, de o unitate de stocare hibrida cu o capacitate de pana la 1.25TB si cu performante similare unui hard disk cu 10.000 rpm, oferind acces utra-rapid la date.

Notebook-ul VX7 reprezinta punctul culminant al colaborarii ASUS-Automobili Lamborghini, fiind un produs premium destinat consumatorilor avizati, care isi doresc in egala masura luxul si avansul tehnologic. Liniile subtile de design cresc performanta prin caracterul lor practic, dar sunt si un tribut adus stilului si ingineriei Automobili Lamborghini. De exemplu, fantele de ventilatie din spatele carcasei lui VX7 permit disiparea rapida a caldurii, imitand sistemul de evacuare si stopurile unice ale automobilelor Lamborghini.

Filosofia de design se aplica in aceeasi masura butonului de pornire, similar celui de pornire a motorului, suportului de maini acoperit cu piele si constructiei usoare, dar durabile din aluminiu.

Laptopul VX7 este disponibil in trei culori clasice pentru Automobili Lamborghini – portocaliu, negru si fibra de carbon. Toate sunt licentiate in mod direct si gandite pentru a pastra aspectul emblematic, care capteaza atentia la aparitia fabuloaselor masini italiene.

Fiind unul dintre cele mai performante notebook-uri produse vreodata de ASUS, VX7 ramane fidel traditiei Automobili Lamborghini si ofera performante veritabile in jocuri, multimedia, divertisment online si productie.

Motorul sau este un procesor Intel Core i7 quad-core din ce de-a doua generatie, bazat pe arhitectura Sandy Bridge pentru grafica imbunatatita si performanta in multitasking, cu eficienta energetica superioara. Grafica dedicata pentru jocuri si multimedia este reprezentanta de prima solutie NVIDIA GeForce GTX 460M instalata pe un notebook, cu suport nativ pentru DirectX 11, ajutata de integrarea fara precedent a unei cantitati de 3GB de memorie video. Cu aceste specificatii de top, VX7 devine o platforma excelenta pentru jocuri si divertisment. ASUS ofera de asemenea, o unitate de stocare hibrida (cu o capacitate de pana la 1.25TB). Creat in spiritul ''super veloce'' (super rapid) al casei auto Automobili Lamborghini, VX7 este livrat cu porturi USB 3.0 pentru viteze de transfer de pana la 10 ori mai mari comparativ cu USB 2.0.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 va ajunge in Romania la inceputul lunii mai intr-o configuratie care include: ecran LED 15.6'' FullHD, 16GB RAM, placa video NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5, unitate Blu-ray combo, doua harduri hibride a cate 500GB si sistemul de operare Windows 7 Ultimate.

 

Asus Automobili Lamborghini VX7

 

Specificatii ASUS Automobili Lamborghini VX7

Procesor

Intel® Core™ i7-2630QM

Sistem de operare

Windows® 7 Ultimate/Professional/Home Premium/Home Basic (64-biti)

Chipset

Mobile Intel® HM65 Express

Memorie

DDR3 1333MHz, pana la 16GB

Ecran

15.6 inci 16:9 full HD LED

Grafica

NVIDIA® GeForce™ GTX 460M cu 3GB GDDR5

Stocare

Pana la doua unitati de 3.5 inci dupa cum urmeaza:
SATA 5400 rpm: 500GB/640GB/750GB
SATA 7200 rpm: 500GB/750GB
solutie hibrida SATA cu SSD 32MB: 500GB

Unitate optica

Super Multi
Blu-ray combo
Inscriptor Blu-ray

Camera

2 megapixeli

Dimensiuni

402.36mm x 309.42mm x 57.91mm
3.82kg impreuna cu bateria cu 8 celule

Cele mai citite