Casca Bluetooth Pillete – cea mai mica din lume

Aceste casti Bluetooth de dimensiunea unei pilule beneficiaza de microfon de inalta performanta si un design perfect pentru o calitate a sunetului extraordinara intr-un design unic super-cool. Singura problema ar fi aceea ca sunt usor de pierdut.
casca bluetooth pillete
Pillete, noul concept de casca Bluetooth este atat de mica, aproape invizibila pentru ochiul neinstruit atunci cand il purtati. Nu trebuie sa va mai faceti griji ca veti arata ca Robocop atunci cand veti merge pe strada cu aceasta casca Bluetooth, dar ar trebui sa luati in considerare si posibilitatea ca oamenii sa inceapa sa creada ca v-ati pierdut mintile si ca vorbiti singur pe strada.

Dezavantajul acestei casti Bluetooth este faptul ca oamenii au diferite marimi de ureche si acest dispozitiv poate sa fie prea mic si aluneca sau prea mare si nu se potriveste. Cei care utilizeaza casti va vor confirma faptul ca am dreptate. Dar odata ce vor descoperi o modalitate de a crea casti Bluetooth Pilette ajustabile, designul va reprezenta viitorul tuturor castilor.
casca bluetooth pillete

Cele mai citite