Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Upgrade de firmware pentru Samsung NX10 si NX100

Samsung a anuntat upgrade-uri de firmware pentru doua produse din gama NX – camerele compacte NX100 si NX10. Urmand disponibilitatea functiei inovatoare a obiectivului i-Function pentru ambele modele, cele mai noi upgrade-uri fac camerele si mai practice pentru fotograf, conferind valoare adaugata utilizatorilor de produse din gama Samsung NX si oferindu-le posibilitatea de a crea cu usurinta fotografii perfecte.

Utilizatorii camerelor NX100 si NX10 se pot bucura acum de disponibilitatea optiunii Panorma Shot in modul Scene, pentru a capta chiar mai multe cadre dintr-un peisaj fara a fi nevoiti sa schimbe setarile. In plus, atunci cand folosesc obiectivul de 50-200mm, acestia vor putea folosi Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) fara a fi nevoiti sa selecteze optiunea din meniu – realizand astfel imagini clare si exacte.

Upgrade-ul pentru firmware include si optiunea Movie Auto-Focus imbunatatita, pentru a spori stabilitatea filmarilor video atunci cand camera este repozitionata. Este incorporata si o varianta imbunatatita a optiunii Contrast Auto-Focus, pentru cadre mai clare si contrast redus, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Upgrade-ul imbunatateste aceste functii si din punct de vedere al vitezei si al silentiozitatii, oferind fotografilor abilitatea de a inregistra materiale profesionale fara zgomote.

Upgrade-urile vor fi disponibile pentru descarcare incepand din 18 aprilie 2011.

 

Samsung NX10

Cele mai citite

Error: No articles to display